EXPERT TIP - 28.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 3.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Naším expertem 28. kola je dražický krajní záložník či obránce Tomáš Bareš.




Tomáš Bareš

S fotbalem začínal v tehdejším Spartaku Sezimovo Ústí (nyní FC MAS Táborsko). V krajském přeboru hraje mnoho hráčů, kteří v mláděži rovněž prošli Spartakem Sez. Ústí. Po sloučení s FK Tábor si zahrál nejvyšší dorostenecké soutěže a v U17 byl kapitánem týmu. Prošel také juniorkou Táborska, ale poté zamířil kvůli studiu na vysoké škole do KP, kde působí už třetím rokem v týmu Dražic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Utkání o čtvrté (možná i třetí) místo v tabulce. Táborsko "B" mělo sice v posledních pěti utkáních výherní náladu, ale v Olešníku je nečeká nic lehkého. Věřím, že domácí kanonýr Lukáš Dudek přidá další zásahy do černého na svůj gólový účet a Táborsko odjede z Olešníka po vyrovnaném utkání bez bodu.

Tip experta: 0 29 - 38 - 33 %
Komentář experta:

Hluboká v minulém utkání prohrála s Milevskem a ani z Oseku si neodveze všechny body. Myslím, že Hluboká bude mít herní převahu, ale Osek promění všechny své šance a utkání nakonec skončí remízou 2:2.

Tip experta: 1 57 - 24 - 19 %
Komentář experta:

Zde nemohu volit jinak než naší výhru. Body potřebujeme jako sůl a Protivín je hratelný soupěř, který však má svou kvalitu. Nám pomůže domácí prostředí a ve vyrovnaném souboji vyhrajeme o gól, který padne v posledních deseti minutách.

Tip experta: 0 85 - 10 - 5 %
Komentář experta:

Pro mě osobně šlágr kola. Milevsko má na jaře již stabilně velmi dobré výkony. Avšak celek z Čimelic ma velmi kvalitní kádr, a proto tipuji remízu.

Tip experta: 0 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Katovicím se v poslední době moc nedaří, ale Rudolfov nyní také neprokazuje oslivou formu a navíc se jim v posledním utkání zranil brankář. Tuším remízu.

Tip experta: 2 19 - 5 - 76 %
Komentář experta:

Malé derby Tábora a okolí. Již jistý vítěz KP ze Želče bude hrát na nedalekém hřišti u řeky v pohodě a více prostoru dostane také střelec hostů Jaroslav Bosnyak, který vyzve svého bývalého spoluhráče (brankáře) Zbyňka Sedloně. Želeč si odveze ze Sezimova Ústí tři body za výhru alespoň o dvě branky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jindřichův Hradec už prvního místa nedosáhne, ale druhé místo si bude s klidným odstupem hájit i po zápase s posledními Dačicemi, kde si myslím, že padne více než půltucet branek.

Tip experta: 1 95 - 0 - 5 %
Komentář experta:

Věřím, že Třeboň potvrdí v domácím prostředí roli favorita a pohodlně dokráčí k jednoznačnému vítězství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Kadlec 5
2. Peter Harčarik 5
3. Martin Blazek 5
4. Lukáš Lízal 5
5. Stanislav Legdan 5
6. Andrea Distelová 5
7. Venca Likeš 5
8. František Praus 4
9. Jiří Štecher 4
10. František Pouzar 4
11. pavel mikšátko 4
12. Pavel Tauber 4
13. Marian Geno 4
14. Věra Hochová 4
15. Michal Uhlík 3
16. Jan Hoch 3
17. Jiří Klik 3
18. Radek Holý 3
19. Jiří Jetmar 2
20. Honza Valenta 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.