EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 27.5.2018

0

Dvanáct bodů je ještě ve hře a prostoru na změnu tabulky je ještě mnoho. Vedoucí duo čekají zdatní soupeři, kterým se na jaře daří. Ztratí některý z vedoucích celků body? Navíc pro Nučice je tot utkání velkým derby. A jak bude vypadat situace na sestupových pozicích, kde to podle situace v 1.B třídě vypadá na sestup trojice? Zatím tipujte, jak znáte výkony okresních hvězd.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dominik Kočí

Pro toto kolo jsem vybral současného nejlepšího tipéra. Dominik momentálně nehraje pro zranění, ale o to víc času má na sledování formy všech týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 25 - 42 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Krakovany dobře jaro začaly a teď se trochu trápí, Velimští to mají naopak. V podzimní části se radovala za tři body velimská rezerva.

Tip experta: 1 92 - 4 - 4 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Libodřice venku často nebodují a domácí budou chtít udržet třetí příčku. Ale Libodřice body potřebují a do konce sezóny mají těžký los. Každý bod dobrý. Na podzim je Libodřičtí získali všechny.

Tip experta: 1 83 - 13 - 4 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Kdy jindy by Čechie mohla získat body, když ne tentokrát? Ale pozor! Marodka je stále velká a Červenopečečtí již jen mohou, zatímco domácí musí. Na podzim si Čechie odvezla dva body.

Tip experta: 2 0 - 29 - 71 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Uspějí Pečky v Dobráči? Umí hrát venku, ale forma soupeře je solidní. Z podzimního utkání si Dobré Pole odvezlo bůra.

Tip experta: 1 25 - 29 - 46 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Nučicím se proti kvalitním soupeřům hraje lépe a při současné formě obou celků to považuji za šlágr kola. Nučice porazily Jevany už na podzim.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Z posledních dvou kol nezískal ani jeden tým ani bod. Pro koho se to změní po tomto zápase? Viktoria potřebuje body ale mnohem více. V podzimním zápase si ale ani neškrtla.

Tip experta: 1 58 - 21 - 21 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Žížalky se dostaly v tabulce po minulém kole před svého soupeře a Plaňany to mohou nyní zase otočit. Jinak se sestup hodně přiblíží. V prvním zápase Plaňany uspěly v Žiželiccích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ivan Králík 5
2. Jiří Jetmar 5
3. Tomáš​ Křivský 5
4. FIlip Kubalik 5
5. Matěj Chromý 4
6. Petr Jambor 4
7. David Konupek 4
8. Jan Konůpek 4
9. Luboš Holub 4
10. Venca Likeš 4
11. Honza Špinka 3
12. Kryštof Pikner 3
13. Adam Basko 3
14. Lukáš Ležal 3
15. Zdeněk Jirkovský 3
16. Dominik Kočí 3
17. Jakub Hervert 2
18. Pavel Škopek 2
19. Jaroslav Bečvařík 2
20. Lukáš Jelínek 2
21. Tomáš Jícha 2
22. Milan Štegl 1
23. Jan Břečka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.