EXPERT TIP - 29.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 26.5.2018

0

Expert tip je i po týdnu v režii brankáře. Dalším expertem se stává Kamil Hajdušek, který hájí barvy Písku. Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Kamil Hajdušek

Čtyřiadvacetiletý gólman dokončuje v Písku svou první sezonu. Do kádru třetiligového týmu zamířil z Českých Budějovic. Společně se svými spoluhráči nyní stále bojuje o nejvyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 16 - 16 - 68 %
Komentář experta:

Přál bych si, aby Vltavín zaváhal, ale očekávám, že vyhraje. My jsme v Benátkách hráli většinu zápasu o deseti, a přesto jsme zvítězili. Pokud to Vltavín nepodcení, tak nepochybuji o výhře hostů.

Tip experta: 1 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

Doma si hodně věříme a napravíme zaváhání s Ústím nad Orlicí. V Převýšově jsme na podzim ztratili bod, což bylo hlavně mou vinou. Předvedeme fanouškům pohledný fotbal, který povede ke třem bodům.

Tip experta: 0 66 - 28 - 6 %
Komentář experta:

Myslím si, že hosté by mohli ukončit sérii vyhraných penaltových rozstřelů Vyšehradu. Benešov se na jaře zvednul a mohl by na vyšehradské umělce urvat dva body.

Tip experta: 0 21 - 37 - 42 %
Komentář experta:

Brozany doma již pět zápasů neprohrály a věřím, že si sérii protáhnou. Zápy jsou od Písku na sedm bodů, přesto doufám, že je přeskočíme, abychom se dostali na třetí místo.

Tip experta: 0 26 - 32 - 42 %
Komentář experta:

Dobrovice zvládla doma porazit Zápy, takže nevidím důvod, proč by neuhrála body i s Domažlicemi. Domažlice jsou jako den a noc. Přál bych Břichymu (Lukaš Brych) nulu, ale penalty by mohl pustit, ať se na ně dotáhneme. (úsměv)

Tip experta: 1 79 - 16 - 5 %
Komentář experta:

Velmi vyrovnaný souboj, přesto nedám remízu. Něco mi říká, že to domácí zvládnou a získají tři body. Tipuji 2:1.

Tip experta: 0 32 - 11 - 57 %
Komentář experta:

Všechna čest hráčům Nymburku, že soutěž jen tak nedohrávají, o čemž jsme se přesvědčili v posledním kole. Hřiště nenahrává kombinačnímu fotbalu, takže očekávám bitvu, kterou rozhodnou standardní situace.

Tip experta: 2 37 - 26 - 37 %
Komentář experta:

Tady spíš doufám, že Chrudim uhraje tři body, aby nám Štěchovice neutekly. Jestli hosté zvládnou uhlídat duo Volešák a Batka, tak by měli vyhrát.

Tip experta: 0 21 - 26 - 53 %
Komentář experta:

Litoměřicko se snaží hrát kombinačně, což v Čížové moc nejde, proto si myslím, že domácí ubrání remízu a pokusí se urvat druhý bod v penaltovém rozstřelu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Tůma 5
2. Jiří Jetmar 4
3. Peter Harčarik 4
4. Josef Paulovič 4
5. David Hrubý 3
6. Jaroslav Bureš 3
7. Venca Likeš 3
8. Libor Hájek 3
9. Sancho z vesnice 3
10. karel kotyk 3
11. Lenka Lenka 3
12. Lukáš Smejkal 3
13. Jan Suchan 3
14. Jan Matas 3
15. Pavel Chmelík 3
16. Michal Kunc 2
17. Marian Geno 2
18. Josef Tůma 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.