EXPERT TIP - 22.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 19.5.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Jako redaktor soutěže na fotbalunas.cz a zároveň brankař TJ Sokol Plačkov v jedné osobě se Expert tipu tentokrát ujmu já, jelikož "odborníci" začínají pomalu docházet a do konce soutěže zbývá ještě pět kol. Přál bych si hlavně o něco zvýšit svojí úspěšnost tipů v Tip lize, protože 43,5% to je trapárna...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 31 - 6 - 63 %
Komentář experta:

Možná je to troufalost, hlavně s ohledem na formu, kterou má Slovan v posledních zápasech. Výprava do Plačkova by však Kamenici nemusela zákonitě vyjít podle představ. U nás se soupeřům těžko hraje. Zatím nás tam porazily jen Jiřice a když si vzpomenu na poslední vzájemné utkání v Kamenici nad Lipou (0:0), pak si troufám tvrdit, že ani tady nebudou hosté jasným favoritem.

Tip experta: 0 43 - 38 - 19 %
Komentář experta:

Jak Počátky, tak i Ústrašín by si jistě představovaly jarní zápasy podstatně jinak. Utkání bez favorita skončí remízou.

Tip experta: 1 43 - 19 - 38 %
Komentář experta:

Nikoliv facka, ale přímo rána pěstí přistála na tvář pacovské juniorky v Kamenici nad Lipou. Nyní se Pacov B bude moci znovu spolehnout na výpomoc hráčů z áčka a to bude na domácím hřišti proti Žirovnici rozhodujícím faktorem.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Jasný šlágr kola. Jak Horní Cerekev, tak i Jiřice patří k adeptům na umístění na druhé příčce za nedostižným Maratonem. Výhody domácího prostředí využije SKHC, o žádnou jednoznačnou bitvu tady ale nepůjde.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Maraton už 11 zápasů čeká na svého přemožitele a nedočká se ani nyní. Se vším respektem k Lukavci, v tomhle zápase má minimální šanci bodovat.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Dva silové týmy, které si na žádné velké techniky nehrají, naopak umí zasadit tvrdý úder přímočarou akcí. Tatran letos valí, hru rozjíždí ze zajištěné obrany a to je jeho klíčem k úspěchu, jenže na půdě znovuzrozené Obrataně to tentokrát na výhru stačit nebude.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Další derby Humpolecka, ve kterém bude i přes mdlé jarní výkony favoritem Čejov. Na domácím hřišti by měl Budíkov velkou šanci bodovat, jenže venku už to taková sláva nebude. Je to ale derby a to může dopadnout jakkoliv.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Dominik Holman 7
2. Jan Přibyl 5
3. Jakub Kalina 5
4. Patrik Macháček 5
5. Venca Likeš 4
6. Pavel Šiška 4
7. Lukáš Novotný 3
8. Tomáš Filípek 3
9. Milan Zeman 3
10. Jiří Jetmar 3
11. Ondřej Přibyl 3
12. Lenka Novotná 3
13. Petr Holenda 2
14. Josef Poslušný 2
15. Jolana Hnátová 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.