EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Starý

Je mi 29 let a jsem tzv. „věchnovská naplavenina“, protože odmala jsem vyrůstal v Pardubicích. Před třemi roky jsem se vrátil na rodnou hroudu svých rodičů na Vysočinu. Fotbal hraju od svých šesti let a první fotbalové krůčky jsem udělal v týmu FK Pardubice, v mládežnických soutěžích jsem přestoupil do konkurenčního AFK SKP Pardubice, kde jsem fotbalově vyrostl. No a v mužích jsem začal cestovat po větších či menších fotbalových klubech, kde jsem okusil atmosféru všech krajských soutěží Pardubického kraje a okresního přeboru Pardubic. Díky své manželce jsem se před třemi roky vrátil do Bystřice, kde i pracuji na městském úřadě jako úředník a spojil jsem svůj fotbalový i soukromý život s Věchnovem, kde jsem velice spokojený. Díky skvělé partě lidí je zde fotbal, i když se občas nedaří, radost a úžasný oddych od všedního života.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Po bídném vstupu Pohledce do jarní části sezóny, kdy dvakrát ztratil body, si už moc takovýto luxus dovolit nemohou pokud stále pomýšlí na postup do přeboru. Bohdalov, ale nejsou žádní nazdárci a jsou velice těžký soupeř, který bude chtět odčinit bůra od Víru. Myslím si, že domácí těsně prohrají o gól.

Tip experta: 2 10 - 14 - 76 %
Komentář experta:

Bohdalci se podařilo získat pouhý bod za jaro a to je v sestupové matematice málo. Výkony jak na houpačce, kdy s favoritem uhrají vyrovnanou partii a pak dostanou naloženo třeba jako v neděli od Jimramova. Polnička posílila a na výsledcích je to znát. Za jaro mají 5 bodů a hráli dva zápasy s těžkými soupeři z vrchu tabulky. Hodila by se nám remíza, ale Polnička vyhraje.

Tip experta: 1 45 - 31 - 24 %
Komentář experta:

Březí je pro mě černý kůň soutěže. Parta mladých rychlých kluků, který hrají velice pohledný kombinační fotbal, jen to zakončení občas vázne. Kdežto zkušení a statní zadáci Jimramova v čele s výborným brankářem Hlaváčem budou těžký oříšek. Dle mého vyhrají domácí.

Tip experta: 1 85 - 4 - 11 %
Komentář experta:

To je hodně těžký tip. Jelikož v neděli hraje "A" v Bobrové, je předpoklad, že proti Strážku by si mohli někteří hráči jít v sobotu kopnout za ,,benfiku", když k tomu připočtu že se Strážek schází jak do houslí a stejně jako my to občas plichtí vším co má nohy, vychází mi že Strážek v Hamrech nevyhraje. Promiň Miloši, ale v Hamrech se nevyhrává. Když překvapíte rád se za ti za tip omluvím(smích)

Tip experta: 1 31 - 21 - 48 %
Komentář experta:

Nemůžu jinak, než věřit v sílu vlastního týmu. Doma se nám daří, proto tluču třikrát do dřeva a doufám že trend bude pokračovat, a pokud se marodi vyzdraví, tak budeme mít i na střídání pár lidí, nehledě na to, že jim máme za podzim co vracet. V Ujčově bohužel po zimě došlo k odlivu hráčů, ale to nic nemění na tom, že to je velice silný tým a brankář Fanda Bureš či chlapy Mitášovi jsou dostatečná síla na to aby ten postup o soutěž výš dopadnul. I tak VYHRAJEME!!!

Tip experta: 2 24 - 10 - 66 %
Komentář experta:

V Losenici mají pěkné hřiště, což bude borcům z Měřína vyhovovat, za poslední roky se vždy pohybovali v horní polovině tabulky a mají špici na dosah a i po tomto kole budou o tu špici hrát, protože v Losenici vyhrají.

Tip experta: 1 76 - 7 - 17 %
Komentář experta:

Rožná je velice silný tým, útočná síla pánů Beno, Vyžrálek, Marek Navrátil je velká. Bránit je, je velice těžký úkol se kterým budou chlapy z Víru těžko bojovat. Tím nechci Víraky podceňovat protože i u nich je silných individualit hodně ale připočtu-li k tomu domácí prostředí ve kterém je Rožná ještě silnější, tak mi z toho vychází výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Bajer 5
2. Zlatan Ibrahimovič 5
3. Tomas Brazda 5
4. Michal Matuska 4
5. Martin Homola 4
6. Ondřej Kroupa 4
7. Ondra Černý 4
8. Oskar Jančík 4
9. Karel Řehoř 4
10. Milan Neugebauer 4
11. Pavel Mitáš 4
12. Milan Klíma 3
13. Roman Velín 3
14. Vítězslav Moravec 3
15. Nikola Smolíková 3
16. Jakub Stupka 3
17. Pavel Bureš 3
18. Venca Likeš 3
19. Jiří Chlup 3
20. Ladislav Trdy 3
21. Jiří Jetmar 3
22. František Smolík 2
23. Barbora Štikarová 2
24. Petr Munduch 2
25. Miroslav Litochleb 2
26. Martin Chyba 2
27. Jakub Bělehrad 2
28. Miloš Svoboda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.