EXPERT TIP - 23.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Černý

Ing. Petr Černý začal hrát aktivně fotbal v roce 1983, kdy působil v dorosteneckém týmu Baník Souš, a dva roky na to střídavě nastupoval za dorost a A mužstvo dospělých. Během vojny v Praze hrál za celek Rudá Hvězda Žižkov, který byl účastníkem pražského přeboru. Po návratu z vojny postupně vystřídal týmy Baník Souš, Viktoria Lom, FK Havraň, TJ Nová Ves, Baník Hamr a FK Litvínov. V Baníku Hamr se během roku 2005 vydal na funkcionářskou dráhu, když v tamním klubu začal pracovat jako sekretář a po sloužení Hamru s FK Litvínovem se stal v Litvínově sportovním manažerem. V té době první tým Litvínova hrál divizi. Po šestiletém působení Petr Černý v roce 2011 klub opustil a na dva roky si od fotbalu odpočinul. Do fotbalu se nezapojil jen jako hráč nebo funkcionář, od roku 1986 také začal vykonávat funkci fotbalového rozhodčího a letos začal řídit svou jubilejní 30. sezónou, což si zaslouží velké obdiv. Jako rozhodčí Petr Černý začínal v okresních soutěžích a postupně se propracoval až do komise Čech, kde pískal Divizi a ČFL. Ačkoliv se kariéra Petra Černého chýlí ke konci, v současné době ještě řídí nejvyšší soutěž v Ústeckem kraji, tedy krajský přebor. Petr Černý je dále členem výkonného výboru Okresního fotbalového svazu OFS Most, kde zastává fuknci místopředsedy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí mají na jaře silné mužstvo a v domácím prostředí si poradí s ambiciozním celkem z Úval.

Tip experta: 0 0 - 55 - 45 %
Komentář experta:

Zde tuším remízu, vidím dva vyrovnané celky, které si po zásluze rozdělí body a v penaltovém rozstřelu vyhraje šťastnější celek.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ve Velvarech se jen tak nevyhrává, domácí mají našlápnuto do vyšší soutěže, a tak by pro ně celek z Rakovníka neměl být problém.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem k situaci celku z Hrobců nemohou domácí borci brát nic jiného, než vítězství a zisk 3 bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jelikož se jedná o celek, kde působím, tak věříme, že Českou Lípu v domácím prostředí porazíme a získáme 3 povinné body,

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Opět tipuji povinné vítězství domácích, s posledním celkem soutěže nebudou mít starosti a v utkání vyhrají.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Domácí potřebují body ještě k záchraně v soutěži, a tak s celkem z Neratovic neponechají nic náhodě a v utkání zvítězí,

Tip experta: 1 55 - 36 - 9 %
Komentář experta:

Souboj dvou sousedů z průběžné tabulky, zde věřím domácím, kteří využijí výhodu domácího prostředí a porazí tak celek z Kladna.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Hrubý 6
2. Marian Geno 6
3. Petr Munduch 6
4. Jaroslav Bureš 5
5. Venca Likeš 5
6. Jiří Jetmar 5
7. Oldřich Zícha 5
8. Josef VRABEC 4
9. Peter Harčarik 4
10. Libor Hájek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.