EXPERT TIP - 16.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

0

Expertem pro 16. kolo 1.A třídy skupiny B na Vysočině se stává vedoucí mužstva z Herálce Lucie Peňázová.




Lucie Peňázová

Teprve jedenadvacetiletá Lucie Peňázová působí v týmu aktuálně druhého Herálce coby vedoucí mužstva - alespoň tak je vedena v zápisech o utkání. Mimo to také píše skvělé reporty ze zápasu tohoto týmu, které můžete číst i tady na stránkách. Teď se pokusí rozluštit výsledky dalšího kola, včetně souboje mezi "jejím" Herálcem a třetí Náměští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Zápas prvního s posledním týmem tabulky má jasného favorita. Žďárští mladíci jedou na vítězné vlně, po vysoké výhře v Třebíči si připíší další tři body.

Tip experta: 0 45 - 30 - 25 %
Komentář experta:

Tento zápas má již nádech záchranářských bojů. Šebkovice dostaly nálož od Náměště, ale na domácím hřišti jsou silné, prohrály jen s námi a Žďárem. Budějovice však předvedly v úvodu jara sympatické výkony, doma porazily Syrovice. Body se budou dělit.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Třebíč je pro mě zatím zklamáním, doplácí i na bídu A-týmu. Syrovice budou chtít napravit nezdar z Budějovic a na konci budou šťastnějším týmem.

Tip experta: 1 20 - 10 - 70 %
Komentář experta:

Nejde to jinak. Venkovní zápasy se nám příliš nepovedly, ale na domácí půdě jsme silní. Věřím, že konečně ukážeme kvalitu, proti silným soupeřům se nám na našem hřišti daří. Hnáni diváckou kulisou zvítězíme 2:0, střeleckou smůlu protrhne Boháč. Pokud se ostříhá, zvýší Forchtsam, pokud zůstane věrný dlouhému sestřihu, přenechá úlohu střelce Skálovi.

Tip experta: 1 40 - 45 - 15 %
Komentář experta:

Moravec to doma umí, na specifické hrací ploše to má každé technické mužstvo těžké, trápit se zde bude i Vrchovina. Domácí s podporou výborných fanoušků v zádech v derby zvítězí.

Tip experta: 0 50 - 45 - 5 %
Komentář experta:

Jemnicko se po špatném začátku soutěže zvedlo a už je na dohled špici tabulky. To samé Budišov, kterému se navíc uzdravil střelec Nováček. Oba dva týmy ještě promluví do boje o nejvyšší příčky, ale ve vzájemném souboji si body rozdělí.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Domácí ještě neobdrželi branku a připsali si dvě překvapivé výhry. Želetava to zde bude mít těžké, má sice několik šikovných hráčů, ale bojovně naladění domácí potřebují každý bod a dle toho také hrají. I do třetice na jaře zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Veselý 7
2. Veronika Jabůrková 6
3. Josef Bartošek 6
4. Kamil Svoboda 5
5. Aleš Svoboda 5
6. Jiří Křoustek 5
7. Tomáš Jabůrek 5
8. Petr Jelínek 5
9. Jiří Chlup 5
10. Venca Likeš 4
11. Zdeněk Eberl 4
12. Vlastimil Jabůrek 4
13. Jan Hobza 4
14. Vojtěch Čuřík 4
15. Jiří Jetmar 3
16. Jan Jabůrek 3
17. Tomáš Nevrtal 3
18. Petr Munduch 3
19. zdenka Jabůrková 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.