EXPERT TIP - 16.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

0

Další porce zápasů okresního přeboru se odehraje o nasávajícím víkendu. A čekají nás opravdové pecky. Derby jako řemen mezi Radimí a Pečkami, další derby "O krále Homole" mezi Býchory a Krakovanami. Náboj slibuje i zápas v Kouřimi, kde budou hosty Velimští. Ale i ostatní zápasy budou napínavé a dramatické. Tak neváhejte přijít a podpořit své borce.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Zdeněk Jirkovský

hráč Býchor, jeden z úspěšných tipérů podzimu, 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 66 - 19 - 15 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Krakovanští jsou rozjetí, ale Býchory disponují kvalitním kádrem. Vítěz může mít blíže k vedoucím Pečkám. Podzimní zápas vyhrály po penaltách Krakovany.

Tip experta: 1 65 - 27 - 8 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Plaňany v podzimní části uspěly, ale bude se jim dařit i na hřišti soupeře. Dobráč vyloupil Tuklaty, Plaňany zatím moc přesvědčivé nejsou. Dobré Pole má šanci se dotáhnout bodově na svého soupeře.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Souboj týmů z čela a z chvostu tabulky by měl dopadnout pro domácí, ale Žiželičtí dokázali bodovat plně v Kouřimi. V září odešli vítězně Jevanští.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Červené Pečky ještě na jaře nevsítili ani gól a Libodřičtí dokázali urvat dvě remízy se silnými soupeři. Na podzim byli Pečky úspěšné a je to jejich doposud jediná výhra.

Tip experta: 2 12 - 27 - 61 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Vedoucí tým tabulky už poztrácel pět bodů a čeká je derby. Radimští naopak už pět bodů získali a forma je nejspíš na jejich straně. Má derby favorita? Podzimní utkání získali jasně Pečáci.

Tip experta: 1 81 - 15 - 4 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Zápas tabulkových sousedů. Pro Nučické to je teprve druhé utkání a to první prohráli. Tuklaty minule vybouchly v Dobráči a tak oba týmy budou chtít určitě bodovat. Na podzim uhrála Čechie hubenou výhru 1:0.

Tip experta: 2 8 - 27 - 65 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Další zápas mezi sousedy v tabulce. Pokud se chce Kouřim udržet mezi pronásledovateli Peček, neměla by zaváhat. V první polovině soutěže dokázali Kouřimští těsně uspět na hřišti soupeře. Kdo vyhraje tentokrát?

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Špinka 5
2. Venca Likeš 5
3. Adam Basko 4
4. Jan Břečka 4
5. Lukáš Jelínek 4
6. Luboš Holub 3
7. Adam Matouš 3
8. Zdeněk Jirkovský 3
9. Vratislav Procházka 3
10. Petr Jambor 3
11. Dominik Kočí 3
12. MARIÁN ČEŠNER 3
13. Jan Konůpek 3
14. Pavel Škopek 3
15. Jiří Hanuš 3
16. Pavel Královský 3
17. Lucie Sedláčková 3
18. Jiří Jetmar 3
19. Daniel Švrčula 3
20. Jakub Hervert 2
21. Jaroslav Bečvařík 2
22. Matěj Chromý 2
23. FIlip Kubalik 2
24. Lukáš Ležal 1
25. Tomáš​ Křivský 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.