EXPERT TIP - 19.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 1.4.2018

0

S blížícím se víkendem přichází na řadu pravidelný seriál Expert tip. Výsledky nadcházejícího devatenáctého kola Divize B odhadoval Milan Šúr. Jak podle velkého fanouška Bohemians 1905 nadcházející kolo dopadne?

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Milan Šúr

Milan Šúr je rodilým Slaňákem, jejíž zálibu zdělila i jeho pětiletá dcera Adéla, která s ním často chodí na fotbal, a to nejen v okolí Slaného. V minulosti jako hráč od dorostu působil v tamním oddílu Slaného a několik let se staral o chod staré gardy. Milan Šúr nyní působí u prvního týmu osmým rokem jako vedoucí mužstva. První dva roky hrálo áčko Slaného 1.B třídu a poté postoupilo do 1.A třídy, kterou jeho hráči hrají již šestým rokem. Během osmiletého působení v roli vedoucího týmu spolupracoval se šesti trenéry. Fotbal bere Milan Šúr jako největší zálibu a ze všech sportů je u něj na prvním místě. Šúr je velkým fanoušek SK Slaného, kromě něj ale fandí také Bohemians 1905 a v zahraničí AC Milán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 43 - 57 %
Komentář experta:

Také pražské derby by mohlo skončit plichtou, i když Meteor potřebuje body více, než hosté. Navíc si tedy ještě dovolím tipnout, že rozstřel vyhrají domácí a budou brát body dva.

Tip experta: 0 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

Dělba bodů a hlavně zajímavý penaltový rozstřel. Tyto celky dosud vyhrály totiž všechny svoje penaltové rozstřely, a to jich dohromady kopaly devět!

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Domácí znám velmi dobře jako hráč (sice je to pravěk a okresní přebor), pak jako vedoucí mužstva (to už zase taková historie není, hrála se B třída a poté A třída), no a v současnosti ambiciózní tým směřuje do ČFL a ani Chomutov jejich snahu nepřibrzdí.

Tip experta: 2 22 - 0 - 78 %
Komentář experta:

Jediný bod zůstane na kontě domácích i po tomto utkání, jejich pád do kraje je totiž již zcela neodvratný.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Tři porážky v řadě mají za sebou neratovičtí a neuspějí ani v Souši, která drží třetí místo v tabulce.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Rakovník těžko "nakopne" výhra z minulého kola s posledním Novým Borem a jakýkoliv bodový zisk na Kladně by byl překvapením. Šuškanda navíc praví, že současná situace v Tatranu není ideální.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Také další tým z Kladenska znám velmi dlouho ( z okresu). Hostouň si půjde pro tři body, neboť v posledních třech kolech získali jen dva body za prohrané penalty, a tak si to u letiště Česká Lípa slušně řečeno "odnese".

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jaro mají rozjeté domácí hráči dobře, zatímco jejich soupeři mizerně. Odpovídá tomu ostatně postavení v tabulce a Hrobce s největší pravděpodobností spadnou do krajského přeboru.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 5
2. Venca Likeš 4
3. Libor Hájek 4
4. Marian Geno 4
5. David Hrubý 4
6. Petr Munduch 3
7. David Pichlík 2
8. Štefan Valigurský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.