EXPERT TIP - 17.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 18.3.2018

0

S blížícím se víkendem přichází na řadu pravidelný seriál Expert tip. Výsledky nadcházejícího sedmnáctého kola Divize B odhadoval velezkušený Ing. Petr Černý, který vykonává spoustu fotbalových funkcí a v nejpopulárnějším sportu na světě se skutečně vyzná. Petr Černý je funkcionářem Baníku Souš.

 

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Ing. Petr Černý

Ing. Petr Černý začal hrát aktivně fotbal v roce 1983, kdy působil v dorosteneckém týmu Baník Souš, a dva roky na to střídavě nastupoval za dorost a A mužstvo dospělých. Během vojny v Praze hrál za celek Rudá Hvězda Žižkov, který byl účastníkem pražského přeboru. Po návratu z vojny postupně vystřídal týmy Baník Souš, Viktoria Lom, FK Havraň, TJ Nová Ves, Baník Hamr a FK Litvínov. V Baníku Hamr se během roku 2005 vydal na funkcionářskou dráhu, když v tamním klubu začal pracovat jako sekretář a po sloužení Hamru s FK Litvínovem se stal v Litvínově sportovním manažerem. V té době první tým Litvínova hrál divizi. Po šestiletém působení Petr Černý v roce 2011 klub opustil a na dva roky si od fotbalu odpočinul. Do fotbalu se nezapojil jen jako hráč nebo funkcionář, od roku 1986 také začal vykonávat funkci fotbalového rozhodčího a letos začal řídit svou jubilejní 30. sezónou, což si zaslouží velké obdiv. Jako rozhodčí Petr Černý začínal v okresních soutěžích a postupně se propracoval až do komise Čech, kde pískal Divizi a ČFL. Ačkoliv se kariéra Petra Černého chýlí ke konci, v současné době ještě řídí nejvyšší soutěž v Ústeckem kraji, tedy krajský přebor. Petr Černý je dále členem výkonného výboru Okresního fotbalového svazu OFS Most, kde zastává fuknci místopředsedy a je předsedou komise rozhodčích OFS Most. Aby těch funkcí nebylo málo, tak je ještě technickým pracovníkem a vedoucím mužstva přípravky 2008 ve fotbalovém klubu MFK Most.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 33 - 22 - 45 %
Komentář experta:

Domácí mají sice méně bodů v tabulce, než hosté, ale jarní zápasy budou jiné a Meteor se jistě chce posunout v tabulce o něco výše, než je, a tak ubojuje s celkem z Neratovic remízu.

Tip experta: 2 50 - 20 - 30 %
Komentář experta:

Domácí to budou mít proti celku z Motorletu velmi těžké a já tuším, že neuspějí a hosté si odvezou všechny tři body.

Tip experta: 0 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Domácí celek je mírným favoritem a to s ohledem na domácí prostředí a postavení v tabulce (první tým Divize sk. “B“), ale hosté (tým, kde působím) není bez šancí právě i proto, že v podzimním měření přehrál a jasně porazil celek Velvar 3-0.

Tip experta: 2 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Zde rozhodne kvalitnější hráčský kádr Hrobců, s úctou k Novému Boru musím konstatovat, že právě kvalita hráčů rozhodne a hosté zvítězí.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Fotbalisté Ostré mají kvalitní kádr, hostům se v letošním ročníku nedaří a tak věřím ve vítězství domácích borců.

Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Opět tipuji remízu, utkání se hraje na UMT a ta je vždy zrádná ve svém povrchu a rozměrech, domácí nebudou chtít prohrát, ale hosté hrají kvalitní fotbal a tak tipuji remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí celek vyhraje, neboť doma body nerozdává. Česká Lípa na Kladně neuspěje a bude tahat za kratší konec.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Souboj dvou sousedů z průběžné tabulky, zde věřím domácím, kteří využijí výhodu domácího prostředí a porazí tak velmi sympatický celek z Úval.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marian Geno 6
2. Jan Matas 5
3. David Hrubý 5
4. Martin Blazek 4
5. Petr Munduch 4
6. Venca Likeš 4
7. Libor Hájek 4
8. Peter Harčarik 4
9. Jiří Jetmar 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.