EXPERT TIP - 16.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 11.3.2018

0

První jarní kolo Divize B už klepe na dveře a společně s ním přichází na řadu tradiční seriál s názvem Expert Tip, ve kterém hráči, trenéři, členované představenstava nebo ředitelé jednotlivých klubů tipují výsledky daného kola. Šestnáctce kolo si vzal na paškál bývalý a velice zkušený trenér Karel Grabmüller, kterému tímto srdečně děkujeme a přejeme úspěšné trefy. A jak si tedy týmy již o víkendu povedou?




Karel Grabmüller

Karel Grabmüller k poslednímu lednovému dni definitivně ukončil svou bohatou trenérkou kariéru. Jeho posledním působištěm byl klub SK Roudnice nad Labem, ve kterém vedl hráče do 19 let. „Stejně jako se změnila doba, změnili se i lidé, už to není jako dřív,“ okomentoval konec kariéry Karel Grabmüller.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Domácí jsou doma nebezpeční i za podpory zvučnějších jmen v sestavě. Hosté se dlouhodoběji prezentují kvalitním fotbalem, chvála z mnoha stran, takže riskněme remízu.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem k současnému postavení v tabulce, zřejmě dobré formě se správným načasováním, výsledky z přátelských zápasů a s trouškou patriotismu jasná 1.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Co jde řeč již z podzimu o domácích, bez pořádné přípravy nelze uspět v této soutěži, což dokládá jak postavení v tabulce, tak zimní přátelská utkání. Ostrá pod trenérem Kafkou zřejmě ukořistí všechny body.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Hostům se z venku moc nedaří vozit body, otázkou je, zda vhodně posílí, což se dá díky předsedovi klubu očekávat, jak ho znám. Domácí si doma vedou dobře, a proto očekávám jejich výhru.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Předpokládám vyrovnaný duel. Oba týmy provázejí z podzimu nevyrované výkony. Rozhodnout může mnoho vlivů. Terén (UMT) jako ve všech duelech ostatně, správné načasování, odvaha nebo domácí prostředí, takže 1 nebo 0.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

V tomto derby utkání jasně rozhodnou domácí, kteří se již dostatečně jako klub i tým zmátořili po klubovém kolapsu, kdy padli až na samé dno před několika lety.

Tip experta: 1 58 - 17 - 25 %
Komentář experta:

Dle mého utkání vyrovnaných soupeřů, co se týká sportovní kvality. V Úvalech se proslýchá, že se tam snadno nehraje. Jak jsou na tom hosté těžko říci. Nevím, zda to celkově spěje vzhůru, stále se to tam jaksi nedaří zvednout zřejmě z důvodu medializovaného nedostatku financí.

Tip experta: 2 25 - 17 - 58 %
Komentář experta:

Vzhledem k celkovému posunu klubu hostujících a jejich postavení v tabulce je zřejmé, že domácí to nebudou mít jednoduché nad pásmem sestupu. Zejména v prvním jarním špílu. Hosté to zřejmě myslí vážně a chtějí jít výše, takže tip 0 nebo 2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Hrubý 5
2. Jaroslav Bureš 5
3. Jiří Jetmar 4
4. Matej Kuncendorfer 4
5. Petr Munduch 4
6. Venca Likeš 4
7. Marian Geno 4
8. Peter Harčarik 4
9. Libor Hájek 3
10. Jan Matas 2
11. Petr Mašek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.