EXPERT TIP - 16.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 25.3.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. 

Při pohledu ven to tak sice nevypadá, ale dlouhá zimní přestávka se pomaličku chýlí ke svému konci. Pokud dojde ke zlepšení počasí, tak bude na programu úvodních sedm zápasů I. A třídy. Vše otevřou tři sobotní utkání. Velice kvalitní podívanou slibuje především střetnutí mezi Chlebičovem a Oldřišovem. Dále na sebe narazí Jakubčovice s Ludgeřovicemi a Krásné Loučky s Hlubinou. Opravdová lahůdka se pak chystá na nedělní dopoledne, kdy proběhne prestižní derby mezi nedalekými Mokrými Lazci a Kravařemi. Pozornost však poutají rovněž souboje mezi Bolaticemi a Slavkovem, Kobeřicemi a Velkými Heralticemi, popř. Darkovičkami a Vítkovem.




Pavel Galvas

Expertem aktuálního kola I. A třídy jsme zvolili pětadvacetiletého mokrolazeckého útočníka Pavla Galvase. Jeden z nejlepších kanonýrů soutěže vzbuzuje u soupeřů značné obavy, protože v minulosti hájil dres třetiligového Hlučína, rezervy Slezského FC anebo Kravař.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 21 - 36 - 43 %
Komentář experta:

Jakubčovice jsou sice ve spodních patrech tabulky, ale na domácím hřišti mají velkou svou sílu, takže v tomto případě dávám jedničku. Tip 1.

Tip experta: 2 21 - 14 - 65 %
Komentář experta:

Fanoušci se mohou těšit na zajímavé derby. Oldřišov má lépe poskládaný tým, takže bude mírným favoritem tohoto utkání. Tip 2.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Hlubina sice na podzim doma s Krásnými Loučkami jen remizovala 2:2, ale teď se na zápas připraví mnohem lépe a zvítězí. Tip 2

Tip experta: 1 53 - 20 - 27 %
Komentář experta:

Mokré Lazce mají Kravařím po minulém debaklu co vracet. Doma jsme daleko silnější než venku, takže risknu jedničku. Tip 1.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Darkovičky si to na domácím stadionu s posledním celkem tabulky bezpečně pohlídají. Tady není co řešit. Tip 1.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Kobeřice se netají tím, že by se chtěly co nejdříve vrátit do krajského přeboru, takže si nemůžou dovolit na domácí půdě zaváhat. Tip 1.

Tip experta: 1 60 - 27 - 13 %
Komentář experta:

Bolaticím se sice podzim nevyvedl podle jejich představ, ale Slavkovu to na venkovních hřištích vůbec nejde, takže tipuji výhru domácích. Tip 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 7
2. Miroslav Mička 6
3. René Klement 6
4. Vojtěch Jadrný 5
5. Patrik Fiala 4
6. Michal Rubý 4
7. Pavel Čunta 4
8. Michal Pěntka 4
9. Marek Wrána 4
10. Venca Likeš 4
11. Pavel Kozelek 3
12. Aleš Hiemer 3
13. Marek Kulaviak 2
14. Karel Klos 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.