EXPERT TIP - 1.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Filip Křern

Kouzlu této krásné hry jsem propadl v Opatově, kde jsem hrál v kategori žáčků. V dorosteneckém věku jsem působil v Želetavě a později ve Vysočině Jihlava. Po návratu do rodného Opatova jsem se dostal s muži z pralesa až do KP, a to samé bych velmi rád zažil i s týmem z FŠ. Za muže jsem si zahrál i v Kněžicích a Okříškách. Jako trenér mládeže jsem působil ve FŠ, pracoval jsem s ročníky 95 a 00, v letošním ročníku jsem dostal důvěru vést A tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 81 - 13 - 6 %
Komentář experta:

Hosté hrají velmi důrazný fotbal. V tom se jim domácí hráči vyrovnají, a i když se jim v posledních utkáních výsledkově ani herně nedaří, tak v tomto utkání bod uhrají a troufám si říct, že v derby bude udělena ČK.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Pro sebedůvěru hostů v utkáních s B mužstvy je důležité, aby rezerva vždy hrála současně s A mužstvem. V tomto venkovním utkání bohužel pro ně nelze kalkulovat, v minulém kole dostali od oslabené Benfiky z Okříšek dokonce potupného kanára, ale i tak tipuji, že nakonec budou štastnější hráči Myslibořic.

Tip experta: 0 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

V Lesonicích na "plácku" budou mít techničtí hosté potíže kombinovat. Pro místní fanoušky je to minimálně do června poslední domácí utkání, a proto přijdou své hráče podpořit, vytvoří skvělou atmosféru, ale utkání skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hosté hrají pohledný útočný fotbal, ale domácí mají ve svém středu kvalitního nestárnoucího Jardu Jůzu. Ten borec letos hraje s chutí, je k nezastavení. Proto nedopadne utkání jinak než výhrou domácích.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Domácí mají trenéra Pospíchala, který fotbalem žije ve dne v noci a na Přibyslavice své mužstvo takticky připraví velmi dobře. Pevně věřím, že hosté přijedou posíleni o hráče z A mužstva, ale nebude jim to na úspěch stačit a minimálně jednu branku jim vsítí Aleš Pacas.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

I když za hosty hraje Michal Tobolka, jeden z nejlepších obránců, které kdy Vysočina Jihlava vychovala, tak my v týdnu poctivě potrénujeme a do utkání půjdeme s jasným cílem soupeři nastřílet spousty krásných branek a hlavně vyhrát.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Racak 4
2. Jan Kolman 4
3. Jiří Jetmar 4
4. Jan Hobza 4
5. Zdeněk Eberl 3
6. Karel Jenerál 3
7. Luboš Lopatář 3
8. Martin Čapoun 3
9. Pavel Tržil 3
10. Jiří Pojer 3
11. Tomáš Růžička 3
12. Venca Likeš 3
13. Kamil Svoboda 3
14. Petr Munduch 3
15. Lukáš Hráček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.