EXPERT TIP - 10.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 7.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Radek Vodička

K fotbalu jako takovému mě asi nikdo nedovedl, jelikož jsem z vesnice, tak bylo automatické, že se po škole šlo na hřiště kopat do meruny. Začátek mé kariéry byl v CSK Myslibořice, kde jsem hrál za mladší žáky. Po rozpadu mladších žáků CSK Myslibořice jsem na čas zakotvil v Hrotovicích. Asi zlomový rok pro moji fotbalovou „kariéru“ byl rok 2002, kdy se podařilo založit starší žáky TJ Myslibořice a od té doby s výjimkou jednoho roku, kdy jsem hrál za dorost v Jaroměřích, jsem Myslibořickým patriotem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 36 - 7 - 57 %
Komentář experta:

Podhorácko se v nové sezóně příliš nepotkalo s formou a jejich výkony jsou pro mě zatím zklamáním. To samé však mohu říci i o rezervě Přibyslavic. Oba týmy mají po šesti bodech, proto tento zápas je pro oba týmy velmi důležitý. Více však věřím hostujícím hráčům, že za vítězstvím půjdou srdnatěji a tento zápas zvládnou za tři body.

Tip experta: 0 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

První s druhým! Jednoznačný šlágr kola. V případě, že by se nám podařilo favorita soutěže porazit, bodově by jsme se na něj dotáhly. FŠ jsem osobně ještě hrát neviděl, proto jsem zvědavý, jaký fotbal proti nám zahrají. Doufám, že kvalita utkání bude odpovídat boji o špici tabulky. Zde bych byl rád, kdyby se nám podařilo získat alespoň jeden bod. Tedy tipuji remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Čáslavice v minulém kole dokázali poprvé v sezóně obrat favorita z FŠ Třebíč o body. V Okříškách se však opět vrátí na „nebodovou" vlnu a podlehnou domácím výraznějším rozdílem.

Tip experta: 0 65 - 21 - 14 %
Komentář experta:

Domácí si budou chtít zpravit chuť po debaklu 5:0 od Koutů. Radotice se vyhřívají v popředí tabulky a jistě tyto místa nechtějí opustit. Očekávám velkou bitvu, kde se diváci mnoha gólů nedočkají, zato o důrazné souboje nebude nouze. Tip na remízu mi přijde jako nejpravděpodobnější možnost.

Tip experta: 2 21 - 7 - 72 %
Komentář experta:

Nové Syrovice se krčí na konci tabulky a zůstane tomu tak i po zápase se Šebkovicemi. Naopak hosté by se díky výhře přiblížili první šestce. Zde vidím jako vítěze hostující tým.

Tip experta: 1 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

V minulém kole jsme pocítili sílu hráčů z Jakubova. V domácím prostředí si na ně nepřijdou ani hráči z Koutů. Byť tabulkově by favoritem měly být právě Kouty, nemyslím si však, že se tato skutečnost potvrdí a vítězem klání bude naopak domácí celek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Kolman 5
2. Karel Jenerál 5
3. Jan Hobza 4
4. Petr Munduch 4
5. Tomáš Růžička 4
6. Kamil Svoboda 4
7. Jiří Pojer 4
8. Pavel Tržil 3
9. Martin Čapoun 3
10. Venca Likeš 3
11. Zdeněk Eberl 3
12. Luboš Lopatář 2
13. Jiří Jetmar 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.