EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 1.10.2017

0

Expertem pro 8.hrací kolo se stává Luboš Lopatář z Přibyslavic.




Luboš Lopatář

K fotbalu mě dovel můj táta, který je do teď mým vzorem. Svoji kariéru jsem začal už v Přibyslavické přípravce, poté v žácích, přes dorost, který byl spojen s Okříškami. Pak následoval velký skok do chlapů, který zapříčinil, že jsem fotbalu dal na půlroku sbohem. Po čase mi ale začínal víc a víc chybět, tak jsem se k němu vrátil a jsem mu věrný dodnes. O změně klubu nepřemýšlím, jsem spokojený. Ale na telefonát od Zinédine Zidana čekám. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Toto utkání všemi směry ukazuje na remízu, poslední s předposledním, podobné skóre i když je možné že domácím pomůže když Syrovicím nepřijde výpomoc z A týmu a k tomu ještě utkání hrají na cizí půdě (úsměv) Přes to tipuji dělbu bodů.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Opět asi budu opakovat předchozí tipéry ale zde je spíše otázkou jak vysokou výhru si hosté odvezou (úsměv) Třebíč minimálně do jara nepozná přemožitele.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

V Koutech to budou mít hosté velmi těžké, ti totiž na domácím trávníku body nerozdávají a na víc mají pouť (úsměv).  Když jsem viděl jejich hru v Přibyslavicích v dosti oslabené sestavě a urvali bod za téměř prohraný zápas, tak klobůk dole před matadory Růžičkou a Neumanem. A to ještě myslím že na sobotu využijí posile z A týmu, tak to bude mít Litohoř hodně těžké.

Tip experta: 2 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Souboj rezervních týmů, bude hodně záležet na výpomoci prvních mančaftů ale spíše se z jistých důvodů přikláním k výhře hostů z Okříšek (úsměv).

Tip experta: 0 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

V Radoticích to budeme mít hodně ale hodně těžké!!! Snad už jsem svůj černý víkend prožil minulý týden. Kdybych do utkání proti Koutům nenastoupil, myslím že by ho kluci dotáhli do vítězného konce.Tímhle bych se jim chtěl tak trochu omluvit a když v neděli do Radotic pojedu, tak udělám vše proto abych jim pomohl v dobrý výsledek (úsměv). Remíza (úsměv)

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Zde tipuji že Myslibořice budou chtít napravit zaváhání z minulého kola, bude jim k tomu nápomoci domácí hřiště a fanoušci!!! Body zůstanou v Myslibořicích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Kolman 3
2. Jiří Pojer 2
3. Venca Likeš 2
4. Jan Hobza 2
5. Tomáš Růžička 2
6. Zdeněk Eberl 2
7. Martin Čapoun 2
8. Pavel Tržil 2
9. Karel Jenerál 1
10. Kamil Svoboda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.