EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 26.8.2017

0

Expertem pro 3. hrací kolo se stává Radek Vodička z Myslibořic.




Radek Vodička

K fotbalu jako takovému mě asi nikdo nedovedl, jelikož jsem z vesnice, tak bylo automatické, že se po škole šlo na hřiště kopat do meruny. Začátek mé kariéry byl v CSK Myslibořice, kde jsem hrál za mladší žáky. Po rozpadu mladších žáků CSK Myslibořice jsem na čas zakotvil v Hrotovicích. Asi zlomový rok pro moji fotbalovou „kariéru“ byl rok 2002, kdy se podařilo založit starší žáky TJ Myslibořice a od té doby s výjimkou jednoho roku, kdy jsem hrál za dorost v Jaroměřích, jsem Myslibořickým patriotem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Souboj týmů, kterým se vstup do nového ročníku příliš nevyvedl. Očekávám velkou bitvu, která skončí těsnou výhrou domácích. Střelecky by se opět mohl prosadit kanonýr domácích Jan Grün.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Souboje rezervních týmů jsou vždy velkou neznámou, může přijít podpora hráčů z „A" týmu, ale také nemusí. Domácí Přibyslavice jsou na svém hřišti oříškem pro každý tým a obzvlášť, když nastoupí kanonýr Lopatář. Hra Přibyslavic vyniká rychlím přechodem do útoku. Myslím si, že Syrovice odjedou z Přibyslavic s prázdnou.

Tip experta: 0 23 - 15 - 62 %
Komentář experta:

Jednoznačný šlágr kola, oba týmy jsou zatím stoprocentní. FŠ Třebíč je pro mě černým koněm celé soutěže. Ve svém kádru mají několik kvalitních fotbalistů, což ukazuje i jejich dosavadní vstup do soutěže. Jakubov v minulé sezóně okupoval přední příčky tabulky a vypadá to, že i letos bude patřit ke špičce soutěže. V zápasu kola bude k vidění spousta šancí a doufám, že i gólů. Oba týmy si body rozdělí rovnoměrně, proto tipuji přestřelkovou remízu.

Tip experta: 2 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Minulou sezónu jsme na hřišti Podhorácka předvedli náš nejlepší výkon v sezóně. Po naší „marné" přípravě se dostáváme postupně do tempa a doufám, že navážeme na naše dvě výhry a přidáme další důležité tři body do tabulky.

Tip experta: 1 77 - 15 - 8 %
Komentář experta:

Čáslavice po sestupu do třetí třídy se stále nemohou stabilizovat. Na jejich bodovém kontě zatím svítí nula a toto číslo se nezmění ani po zápasech v Koutech, kde si domácí zápas pohlídají.

Tip experta: 1 54 - 23 - 23 %
Komentář experta:

Radotice na svém hřišti umí zahrát kvalitní fotbal, naopak pro Šebkovice budou venkovní zápasy velkou výzvou. V tomto zápase očekávám výraznější vítězství Radotic.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kamil Svoboda 4
2. Jiří Pojer 4
3. Tomáš Růžička 3
4. Lukáš Hráček 3
5. Luboš Lopatář 3
6. Karel Jenerál 3
7. Zdeněk Eberl 3
8. Jan Hobza 2
9. Martin Čapoun 2
10. Filip Křen 2
11. Venca Likeš 2
12. Vojtěch Vejmelka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.