EXPERT TIP - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 26.8.2017

0

Po letní přestávce se o slovo opět přihlásil fotbal. První kolo Okresního přeboru odstartuje již dnes. Nějaké týmy posílily, některé naopak své důležité hráče ztratily. Určitě nás čeká zajímavý ročník bez výraznějšího favorita. První kolo si troufnu odtipovat sám. 




Miroslav Daněk

redaktor fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 7 - 13 %
Komentář experta:

Dobřany se na jaře zvedly, tým začal fungovat a výsledky byly opravdu dobré. Navíc na ně čeká krásný nový areál. Vstiš zase vybojovala postup v napínavém závěru. Myslím, že hosté si na první body po návratu do okresu budou muset počkat minimálně ještě týden.

Tip experta: 0 13 - 27 - 60 %
Komentář experta:

Kasejovice zažily parádní jaro, kdy se dokázaly posunout tabulkou až do horní poloviny. Blovice pak zválcovaly III třídu a suverénně postoupily. Věřím, že oba týmy se na úvod rozejdou smírně.

Tip experta: 0 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Klášter hraje stabilně v klidném středu tabulky, Radkovice zase mohou být ještě podpořeni dobrým jarem a vyhranou baráží. Tady bych si také tipnul remízu.

Tip experta: 2 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Předenice na jaře zažívaly hráčskou krizi a nevím, zda jí přes léto vyřešily. Chotěšov naopak překvapil a skončil v horních patrech tabulky. Pokud Předenice doplnily kádr, můžou uhrát nějaké body nebo vyhrát, pokud ale ne, odveze si Chotěšov všechny body.

Tip experta: 1 47 - 33 - 20 %
Komentář experta:

Sestoupivší Poříčí se bude chtít nejspíš okamžitě vrátit opět do krajských soutěží. V prvním kole poměří své síly se silným celkem Smolivce, ten ale těží především z domácí půdy. Všechny body zůstanou doma.

Tip experta: 0 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Souboj černých koňů soutěže a asi i nejzajímavější utkání prvního kola. Rozhodnout může cokoliv a vyhrát mohou oba celky. Proto si nedovolím tipnout jinak než remízu.

Tip experta: 0 60 - 13 - 27 %
Komentář experta:

Nepomuk doma umí, můžou mu také pomoci hráči áčka, stejně tak i u Chlumčan. Hosté si po návratu do okresu odvezou bod z Nepomuku. Domácí si ponechají body dva.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Michal Hůla 4
3. Lukáš Tomášek 4
4. Václav Frank 3
5. Martin Březák 3
6. Vladislav Fiala 3
7. Rostislav Soušek 3
8. Oldřich Haník 3
9. Michal Fořt 3
10. Matej Kuncendorfer 3
11. František Dušák 2
12. Karel Bouše 2
13. Martin Novotný 2
14. Josef Šrámek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.