EXPERT TIP - 16.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 7.5.2017

1

Expertem pro víkendové 16.kolo IV.třídy sk. A je brankář Rozsoch Ondřej Svoboda.




Ondřej Svoboda

Jedenatřicetiletý gólman Ondřej Svoboda opustil své mateřské Rozoschy pouze dvakrát na půlroční hostování. Loňské jaro strávil v Radešínské Svratce, kde si vyzkoušel 1.B třídu. Letos odchytal za rezervu pouze jediný duel, jednou přišel jako střídající hráč do pole a jeden zápas odchytal i za áčko v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 53 - 27 - 20 %
Komentář experta:

Dle postavení v tabulce by se mělo jednat o vyrovnaný zápas, z tohoto důvodu tipuji remízu.I se stejným počtem střelených branek nepočítám s přestřelkou, ale s minimem branek.

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

V minulém kole Doubravník doslova v závěru vybojoval výhru s V. Losenicí. Doubravník hraje na jaře každé kolo doma a za podporu velkého počtu domácích diváků se výkonnostně zvedá. Rozsochy sice prohráli doma s Vlachovicema, ale kvalitu hráčů rozhodně má. Taktéž záleží, s jakým týmem do Doubravníku přijede. V tomto utkání bude boj o každý metr a zápas skončí dělbou bodů.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Vlachovice vyhráli na hřišti Rozsoch a odvezli si velmi cenné vítězství a od tohoto zápasu se odpíchnou. Štěpánov sice vyhrál velkým rozdílem nad Sněžným, které jim s počtem hráčů dané vítězství velmi ulehčilo. Ve Vlachovicích na malém hřišti se bude jednat o bojovné utkání a domácí doslova urvou 3 body.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Sněžné v posledním kolem měli problémy se sestavou a to stejné předpokládám, že budou mít i v tomto kole. Polnička měla volno a mohla se plně soustředit na tento zápas. Polnička má mladé mužstvo a rychlý přechod do útoku. Pokud stále uvažuje o postup do III. třídy, tak musí vyhrát. Ze všech uvedených důvodů tedy tipuji výhru hostů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Broža 3
2. Jakub Necas 3
3. Pavel Kamarád 3
4. Martin Kaňka 2
5. Jaroslav Halík 2
6. Ondřej Svoboda 2
7. Barbora Štikarová 2
8. Josef Cimbálník 2
9. Roman Velín 2
10. Nikola Smolíková 2
11. Petr Munduch 2
12. Tomas Brazda 1
13. Jakub Stupka 1
14. Karel Řehoř 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 5. 2017 10:22
Ondřej Svoboda
S fotbalem začínal v 11 letech v Rozsochách jako brankář, kde ho do fotbalového světa přivedl vynikající trenér Josef Bureš. Poté přešel do dorostu, kde si zahrál kraj a pak do nejvyšší věkové kategorie mužů. Zde si v Rozsochách zahrál nejvyšší soutěž 1.A třídu, následně 1.B a poté okres. Během své kariéry za muže byl půl roku na hostování v klubu Štěpánov n/S a Radešínská Svratka. Z důvodu pracovního vytížení a dojíždění z Jihlavy, kde bydlí a pracuje se rozhodl fotbalovou kariéru definitivně ukončit. Momentálně se věnuje přítelkyni, cestování a sportovním koníčkům.