Muž 16. kola - Tomáš Linhart by chtěl umět, alespoň zlomek toho co Messi

0

V domácím zápase proti Akře naskočil do druhého poločasu a na levém křídle zle zatápěl hostujícím obráncům. Nakonec pomohl svému týmu k zisku tří bodů jednou brankou a asistencí. 

Gratuluji k vítězství v anketě a na úvod se zeptám, komu budete fandit ve večerním zápase Barcelona vs. Bayern?

Jsem velikým fanoušek Barcelony, takže komu budu fandit je jasné. Navíc je mým vzorem Lionel Messi, dle mě nejlepší hráč světa. Chtěl bych umět alespoň zlomek toho co on.

O víkendu jste přejeli Akru. S jakými očekáváními jste šli do zápasu? 

Tak Akra přijela hodně oslabená, což jsme vůbec nečekali. Mysleli jsme si, že to bude vyrovnaný zápas a budeme rádi aspoň za bod. Ale gól ve 3. minutě nám hodně pomohl.

Do zápasu jste naskočil ve druhém poločase. Jak se Vám hrálo? 

Hrálo se mi skvěle. Soupeřovi obránci byli překvapeni, jak snadno jsem jim ze začátku utíkal, ale po chvilce se přizpůsobili a celkem se jim dařilo mě zastavit. Samozřejmě bylo vidět na soupeři, že se trápí.Hrát v jedenácti a z toho mít jednoho zraněného hráče muselo být dost složitý.

Vy jste vlastně ještě věkem dorostenec, pokud se nepletu. Jak snášíte víkendové dvojzápasy nebo i trojzápasy? (béčko, áčko, dorost ) 

Ano teď dohrávám 3. rok v dorostu.Tenhle týden to byl trojzápas, ale většinou hraju jen dva zápasy. Občas je to dost těžký, hlavně když je to v jeden den. Většinou si udělám nějaké menší zranění v prvním zápase a ten druhý je pak dost těžký.Naštěstí to zatím zvládám. 

Vstřelil jste gól a jeden připravil. Jak jste viděl obě situace vy?.

Při své brance jsem čekal na ofsajdové hranici, dostal jsem dlouhý pas po zemi za obranu na pravé straně, a poté mi už nedělalo problém levačkou obstřelit brankáře na vzdálenější tyč. A gól jsem připravil Pavlu Schusterovi, po úniku na pravém křídle, jsem si obhodil obránce a nahrál Pavlovi na velké vápno, kde on míč bez problémů zpracoval a umístil střelu k levé tyči.

Jelikož jste věkem dorostenec a nastupujete za muže, tak jaké jsou vaše ambice A tým a nebo by jste si chtěl zkusit vyšší soutěž v jiném klubu?

V Mladém se mi líbí, teď je tam velice dobrá parta, ale asi bych chtěl zkusit i nějakou vyšší soutěž v jiném týmu dokud to ještě půjde. Pak bych se chtěl vrátit zase zpět do Mladého. 

Další kolo, zajíždí B tým Mladého do Borovan. Pokud pojedete tak s jakými ambicemi?

V jarní části se nám velice daří takže i do příštího zápasu půjdeme s velkými ambicemi a budeme chtít 3 body. Doufám že si aspoň chvíli zahraju a pomůžu k další výhře gólem nebo nějakou asistencí.

Sledujete stránky fotbalunas.cz a co na něm popřípadě říkáte? 

Dozvěděl jsem se o nich nedávno, když jsem se proti Štěpánovicím dostal do sestavy kola a spoluhráči mi to řekli v kabině. Myslím si, že je to opravdu skvělý nápad , jak zviditelnit i ty nejnižší soutěže a je to i určitá motivace pro hráče, kterým udělá radost když si o sobě přečtou na internetu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou