Hráč dvacátého kola Jan Neliba: máme tým plný šprýmařů, tak že určitě na mě něco vymyslí

0

Stejné jméno jako minulý týden? Ne to se vám nezdá. Hráčem kola se i tentokrát stal obránce Kovohutí Jan Neliba. Náš portál, pro vás připravil rozhovor, ve kterém nám Honza prozradil, jak tipuje utkání Bohutín – Zduchovice či kolik ho sestava kola stála v kabině.

Zápas, který jste na domácí půdě odehráli proti Pečicím, byl o poznání složitější než v minulém kole. Čím to podle tebe bylo? 

 Utkání s Pečicemi je vždy spíš o bojovnosti. Víme, že Pečice nejsou technický tým, ale vše nahrazují svou bojovností a zarputilostí. Navíc je prý poháněla motivace z Bohutína v podobě sudu piva když nás porazí. Tomuto se musím já i celý náš tým smát protože je alespoň vidět kdo začíná intrikovat a že z nás mají strach. V zápase jsme po šťastné trefě brzy vedli, ale vše se mohlo zkomplikovat neproměněnou penaltou hostí. Naštěstí jsme dali do poločasu na 2:0, ale gólů jsme mohli přidat víc. Poločas z naší strany mohl byt 5:1, a bylo by po zápase, ale to se bohužel nestalo. Druhá půle už nebyla tak fotbalová, ale spíše bojovná. Vše zkomplikovalo naše vyloučení po brance na 3:1. Hosté snížili a začal boj. Následně přišla komplikace, když se nám zranil Standa Juračka, který zápas dohrával se sebezapřením, za což mu patří velký dík, protože ukázal, že je to srdcař. Nakonec jsme zápas dobojovali a získali tři body

 

Již podruhé si se dostal do sestavy kola a podruhé jsi zvítězil. Čím si vysvětluješ tvoji vynikající formu? Pokud se nepletu tak si v posledních čtyřech utkáních vstřelil čtyři branky. 

 Nesmírně mě těší, že jsem se opět dostal do sestavy kola a opět vyhrál. O to víc, že jsem první, komu se to podařilo. Ale jak jsem již avizoval v minulém rozhovoru tak za vítězstvím stoji celá naše výborná parta. Ano je to tak. V posledních utkáních mám střeleckou, ale je to i díky penaltám které kopu zatím úspěšně, a doufám, že přidám další branky.

 

 Tvé vítězství v anketě hráč kola je druhé za sebou. Na snadě je tak otázka. Zase přítelkyně?

 Opět musím poděkovat přítelkyni Lucince, která mě v hlasování podporovala, ale věřím, že hlasy mi poslali i kluci z týmu.

 

A jaké ohlasy tvé vítězství způsobilo v kabině? Stála tě výhra nějaké peníze či občerstvení do kasy?

 V kabině se zatím o mém vítězství tolik nemluví, ale podle mě je to klid před bouří. Protože máme tým plný šprýmařů, tak že určitě na mě něco vymyslí. Zatím mě to nic nestálo, ale určitě se tomu nevyhnu.

 

 Ale zase vážně. Když se podíváme na tabulku tak 6 kol to vypadá na souboj Kovohutě - Bohutín. Je podle tebe ještě někdo kdo by vaše duo mohl ohrozit?

 Tak může se zdát, že o první místo bojujeme jen my a Bohutín. Ve hře je ještě 18 bodů a stát se muže cokoli takže nesmíme zapomenout ani na Drahlín.

 

V příštím kole jedete do Jinec, zatímco Bohutín hostí doma Zduchovice. Jak bys tyto dva zápasy tipoval? 

 Příští kolo jedeme do Jinec kde chceme naplno bodovat i když budeme oslabeni o některé hráče, ale věřím, že to zvládneme, hlavně nesmíme soupeře podcenit. Bohutín vs Zduchovice si myslím, že domácí si to pohlídají. Ikdyž bych si přál, aby utkání skončilo alespoň remízou.

 

Poslední otázka, věříš si na sestavu kola i v příštím kole?

 Tak nevím jestli budu v sestavě kola i příště. Ale budu se snažit hrát opět naplno, jako v každém zápase. Uvidíme zda to znovu vyjde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou