Dvougólový Jiří Šíma vyhrál anketu o hráče kola!

0

Přinášíme vám vysledky hlasování o nejlepšího hráče 20. kola ve 3. třídě na Plzni jihu. Jak anketa dopadla a kdo obsadil stupně vítězů?

Celkovým vítězem soutěže o hráče kola se stal Jiří Šíma. Mladý útočník ve službách Starého Smolivce B zazářil v Soběkurech, kde vstřelil obě branky svého týmu. Na vítězství to sice nestačilo (Soběkury zvítězily 3:2), ale na prvenství v naší anketě ano. Jeho výkon byl oceněn 39% z celkového počtu hlasů. S Jirkou vám v nejbližší době přineseme rozhovor, máte se na co těšit!

 

Druhé místo obsadil vstišský Daniel Malý. Ofenzivní záložník bývá v každém utkání prvního týmu tabulky hodně vidět. Posledně perlil v utkání s rezervou Chotěšova. Dvě branky a výhra 3:2 na penalty - skvělý výkon a 28% hlasů. Velmi dobrý výsledek!

 

Na třetím místě se umístil Martin Krňoul. Ten v utkání svého Spáleného Poříčí B proti Blovicím B nastoupil na pozici krajního záložníka, přesto se dokázal dvakrát prosadit, což vedlo k výhře 2:1. Obě branky padly po střele hlavou. Na třetí místo stačilo 13% hlasů.

 

Všem třem dvougólovým kanonýrům gratulujeme!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou