Plzeň - Město | III. třída - V anketě Hráč kola zvítězil Václav Krliš!

0

Máme za sebou další hlasování o Hráče kola plzeňské městské soutěže, konkrétně III. třídy. Na první příčce se umístil Václav Krliš, v těsném zzávěsu za ním skončil na stříbrné příčce Lukáš Hosnedl a krásnou třetí pozici si svými výkony vybojoval Vladimír Sirotek!

Hráčem kola byl zvolen další hráč Hradiště, konkrétně útočník Václav Krliš! Šikovný forvard má, stejně jako celé jeho mužstvo, va jarní fázi soutěže skvělou formu, což potvrzuje především před brankou soupeře, pravidelně se zapisuje mezi úspěšné střelce a pomáhá svému týmu k důležitým bodům. V posledním kole, které hrálo Hradiště proti celku Slovan Spoje B, se Krliš opět prezentoval nejen parádním výkonem, ale také vysokou produktivitou, podařilo se mu vstřelit dvě branky do sítě soupeře! Od vás hlasujících získal celkem 32 % všech hlasů.

 

Na stříbrnou pozici se vyhoupl Lukáš Hosnedl. Brankář, jenž hájí barvy Vodních staveb A. Vedoucí celek tabulky je zatím v naprosto famózní formě, své soupeře každé kolo jasně přehrává a poráží je rozdílem třídy. Velké podíl na tom má i opora v brankovišti, tou je práve Lukáš Hosnedl. V odehraném kole se Vodní stavby střetly s Bolevcem B, který rozhodně není jednoduchým soupeřem, Hosnedl se na výhře 3:0 podílel čistým kontem! V anketě získal 16 % hlasů.

 

Třetí pozici za poslední odehrané kolo bere hráč Košutky B Vladimír Sirotek. Košutečtí se v sestavě kola objevují každé kolo v hojném počtu. Není se čemu divit - druhý tým tabulky na jaře bere výhru za výhrou a při každé se v tomto celku najde nějaká osobnost, která do sestavy kola jednoznačně patří. I v posledním duelu si Košutka B zastřílela, UNION B porazila 8:0 a Sirotek se v utkání prosadil dvakrát. Zisk 11 % hlasů mu vynesl třetí místo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou