Mužem 16. kola se stal Tomáš Linhart

0

V 16. kole III. třídy skupiny B získal nejvíce hlasů Tomáš Linhart z Mladého, který získal rovnou polovinu všech hlasů. Za ním pak skončil David Schneider z Černého Dubu a trojici nejlepších hráčů uplynulého kola uzavřel Lukáš Froněk z Římova.

1. Tomáš Linhart ( SK Mladé B ) - 50% hlasů

Levé křídlo sice naskočilo do zápasu s Akrou až na druhou pětačtyřicetiminutovku, i přesto dělal zadákům Akry svou rychlostí velké problémy. Svůj výkon vyšperkoval i brankou a v hlasování získal suveréně nejvíce hlasů.

2. David Schneider ( TJ Slovan Černý Dub ) - 20% hlasů

Jeho druhá branka v zápase s Dobrou Vodou B se stala vítěznou. Po vyloučení Kapouna se z pozice útočníka stáhl do středu zálohy a na hřišti odevzdal maximum. 

3. Lukáš Froněk ( TJ Sokol Římov ) - 18% hlasů

Rtuťovitý záložník z Římova se sice proti poslednímu celku tabulky ze Včelné střelecky neprosadil, ale byl častou hrozbou pro hostující obranu a táhl většinu útočných akcí. Ve vašem hlasování obsadil konečné třetí místo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou