Muže 16. kola ovládli Lukáš Komrska a Tomáš Muller

0

Nevídaná věc se stala při hlasování o Muže 16. kola v A skupině III. třídy. Naprosto stejný počet hlasů získali oba hráči Boršova nad Vltavou Lukáš Komrska a Tomáš Muller. Za nimi na třetím místě skončil Jan Hála ze Žabovřesk.

1. Lukáš Komrska a Tomáš Muller ( oba FK Boršov nad Vltavou ) - shodně 35% hlasů

Spoluhráči z vedoucího týmu III. třídy skupiny A opanovali hlasování o Muže kola. Lukáš Komrska v minulém hlasování skončil druhý a svou zlepšenou formu si přenesl i do souboje s Lipím. Tomáš Muller zase potvrdil roli kanonýra III. třídy a ve šlágru kola vstřelil hattrick.

3. Jan Hála ( TJ Sokol Žabovřesky ) - 17% hlasů

Ačkoli stoper se Žabovřesk nezařadil mezi střelce při kanonádě proti Strýčicím. Svým bezchybným výkonem na pozici dirigenta obrany byl vybrán jako nejlepší hráč zápasu a jeho tým podruhé na jaře neinkasoval.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou