Hráčem 20. Kola se stal Jan Neliba z Kovohutí aneb opakování je matka moudrosti

0

Opakování je matkou moudrosti. Znovu po týdnu tu máme vyhlášení této naší ankety. Na druhém a třetím místě se hráči změnili, ale vítěz zůstává stejný. Stává se jím opora zadních řad Kovohutí Jan Neliba s výsledkem 36%. Druhé místo obsadil Jiří Ivaník 16% a třetím je Marek Vašíček 15%. Pojďme se ještě jednou podívat, za co si svou nominaci zasloužili. 

Jan Neliba 36%

Stoper z Kovohutí, na kterém stojí výborné výkony jeho týmu. Honza v posledních kolech střílí branku za brankou i z pozice obránce a své nominace si zaslouží. Také to vypadá, že má silnou fanouškovskou základnu a jako první svou výhru dokázal obhájit.

 

Jiří Ivaník 16%

Výsledkové selhání Tochovic napravoval tento záložník, který odehrál druhé utkání v jednom dni po sobě. Bohužel svou brankou svému týmu k bodům nedopomohl.

 

Marek Vašíček 15%

 Střelec hattricku ze zápasu proti Tochovicím B. V tomto zvláštním zápase dopomohl svému týmu ke třem bodům a sobě k sestavě kola. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou