Hráčem 20. kola je Patrik Zapletal

0

Suverenní vítězství dalšího dorostence, tentokrát utočník Určického béčka Patrik Zapletal vyhrál o parník. Druhý skončil Skalecký Pavel Mlčoch a třetí Roman Šimeček z Brodku u Prostějova.

Nejlepší tři hráči 20. kola:

1. Patrik Zapletal - Určice"B" (52%)

2. Pavel Mlčoch - Skalka (12%)

3. Roman Šimeček - Brodek u Pv (11%)

 

Vítězem se stal hráč Určic "B" Patrik Zapletal, který vstřelil proti Skalce dvě branky, především zpracování míče u druhé branky bylo luxusní. Dostal nejvíce hlasů i přestože chvíli před koncem mohl svému týmu zajistit tři body, ale neproměnil pokutový kop. Celkově získal 52% hlasů. Na druhém místě skončil Pavel Mlčoch ze Skalky, byl mozkem většiny útočných akcí Skalky, asistoval u první branky. Celkově získal 12 % hlasů. O pouhý hlas porazil Romana Šimečka z Brodku u Prostějova, který skončil na třetím místě. Nepodařilo se mu vstřelit branku, ale vyhrával spousty důležitých osobních soubojů. Podařilo se mu získat 11% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou