MSFL: Hráčem 24.kola se stal i do třetice hráč SK Líšeň, tentokrát Martin Matoušek

0

SK Líšeň má pravděpodobně největší fanouškovskou základnu na novém fotbalovém portále Fotbal u nás.cz, protože i do třetice se stal Hráčem kola borec tohoto klubu. Martin Matoušek obdržel 33% všech hlasů.

Ve 24.kole MSFL se do sestavy kola dostali tito hráči:

Daněk (Slovácko) - Schroner (Orlová), Látal (Kroměříž), Matoušek (Líšeň) - Kalouda (Slovácko), Málek (Hlučín), Sadílek (Slovácko), Krhut (Hulín) - Krč (Uničov), Kroupa (Prostějov), Čtvrtníček (Líšeň). 

 

Hlasováním fanoušků se stal hráčem kola řízný levý bek či záložník SK Líšeň Martin Matoušek (33% hlasů), na druhém místě ligový hráč Slovácka, který přispěl k porážce vedoucí Sigmy "B", Luboš Kalouda s 23% hlasů a na třetím místě další ligový hráč Josef Čtvrtníček ze Zbrojovky Brno, který v rámci projektu Farma posílil SK Líšeň a jednou brankou se podílel na vítězství nad Břeclaví. Ten obdržel 15% všech hlasů od fanoušků. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou