Materna bodoval, borecký Vajgel na něj tentokrát nestačil

0

Na šest set hlasů tentokrát dorazilo do naší ankety, ale naprostou většinu z nich si pro sebe zabral Vojtěch Materna z týmu Mladého.

1. místo: VOJTĚCH MATERNA - SK Mladé (54%)

V ideální sestavě se již v minulosti objevil, ale tentokrát už svou nominaci proměnil ve vítězství. Střední záložník zazářil krásnou brankou do sítě Nových Hradů, kterou zařídil týmu vedení 1:0 a jeho spoluhráči později přidali ještě dvě trefy. S Maternou už se chystáme na rozhovor, už zítra na našem webu!

 

2. místo: Pavel Vajgel - FK Borek (13%)

Borek má v anketě tradičně silnou hlasující základnu, ale tentokrát se musel sklonit před Maternou. Vajgel proti Hrdějovicím B ovládl střed hřiště a parádně si vedle sebe dirigoval spoluhráče.

 

3. místo: Petr Fiala - TJ Sokol Olešnice (7%)

Jako obránce zahrál proti Hodějovicím výborně a navíc v 90. minutě povedenou střelou z přímého kopu rozhodl o výhře Olešnice 2:1!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou