TIP EXPERTA - 20. kolo - OP Vyškov

0

Expertem pro 20. kolo se stal lysovický Ondřej Bačovský. Bačovský hraje v Lysovicích střed zálohy a je to výborný fotbalista. Ovšem v poslední době ho dohnalo hodně zranění, tak nemůže svému týmu tolik pomoci.

Pustiměř : Koběřice - Tip 2

 

Kobeřice ukázaly v posledních zápasech kvalitu. Myslím si, že to budou prokazovat i v dalších zápasech, a proto věřím více ve vítězství hostů.

 

Vážany A : Němčany - Tip 1

 

Vážany jsou doma velice silným týmem. Na domácích hřišti hrají velice dobře. Myslím si, že si to pohlídají a uhrají 3 body.

 

Křenovice A : Pačlavice - Tip 2

 

Pačlavice sice teď na chvíli polevily, ale myslím si, že v Křenovicích budou konečně zase bodovat.

 

FKD : Radslavice - Tip 1

 

Drnovice na domácím hřišti umí hrát výborně. Myslím, že i tentokrát se překvapení konat nebude.

 

Lysovice : Dědice - Tip 1

 

Pokud Lysovice chtějí pomýšlet na záchranu, tak tohle je zápas ve kterém musí bodovat. Pevně věřím, že se konečně chytnou. 

 

Švábenice : Brankovice -  Tip 2

 

I přesto, že mají za sebou Brankovice velice těžký páteční zápas, tak věřím v jejich výhru. Mají kvalitní obranu a ve Švábenicích si to pohlídají.

 

Vícemilice : Křižanovcie - Tip 0

 

Tento zápas může dopadnout jakkoliv. Já věřím v remízový stav. Obě mužstva mají kvalitu a myslím si, že si rozdělí po bodu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou