Tip experta: 20. kolo OP

0

Do tipování se tento týden dal Tomáš Navrátil. Starší syn známé fotbaové rodiny Navrátilů z Dolní Kalné, který hraje fotbal v "A" týmu Dolní Kalné a také nastupuje za Vrchlabský "A" tým. Jak vidí mladý, ale přesto boji ošlehaný borec 20. kolo okresního přeboru?

Lánov - Kunčice 1:3

Lánov po zrušení "B" týmu klesá, zužují jej výkonostní problémy a na domácí půdě podlehne Kunčicím, které na jaře drží forma bratří Jeřábkových.

Strážné - Mostek 2:0

Mostek by se ěl pokusit utnout nelichotivou sérii porážek, ovšem na hřišti v Dolní Branné, kde Strážné hraje svá domácí utkání se mu to nepovede. Fotbalovější domácí si tři body pohlídají.

Kocbeře - Poříčí 1:1 (na pen. 2:3)

Poříčí na podzim a na jaře je jako den a noc. Na podzim tým, který bojoval o postup, na jaře se může sotva měřit s týmy ze samého chvostu tabulky. Ale přesto náš expert tipuje, že si odvezou cenné dva body z Kocbeře.

Rtyně - Janské Lázně 2:1

Jánské Lázně se na jaře prezentují sympatickými výkony, ovšem tentokrát to na bojovné mužstvo ze Rtyně stačit nebude a pod Černou Horu se body nepodívají.

Staré Buky - Vrchlabí 1:1 (na pen. 4:5)

Souboj týmů z čela tabulky. Bukům se na jaře daří, forma Vrchlabí ale  také není vůbec k zahození. Proto by tomuto utkání slušela dělba bodů. Více štěstí se podle experta přikloní v penaltové loterii na stranu hostů.

Vítězná - Bohuslavice 4:0

Vítězná se bude chtít vrátit do čela tabulky a o sestup bojujícícm Bohuslavicím nedovolí na domácí půdě nic. Proto přesvědčivá výhra 4:0

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou