Čtvrtfinálové zápasy EURA tipuje bývalý ligový záložník Jan Vošahlík

0

Již dnes se rozehrají první čtvrtfinálová utkání Mistrovství Evropy ve fotbale 2024, a pokud ještě nemáte natipováno, jak zápasy dopadnou, neváhejte a tipujte ZDE! Po tipech Ondřeje Bíra vám mohou být další inspirací tentokrát tipy od bývalého ligového záložníka Jablonce či pražské Slavie Jana Vošahlíka!

Španělsko vs. Německo - 1: Španělé se mi na turnaji hrozně líbí. Hlavně jejich útočná trojice v čele s Yamalem a Williamsem. Hrajou rychle do vápna a už to není ta uspávací hra, jako tomu bylo dřív. Myslím, že i když Němci budou mít převahu na tribunách, tak na hřišti budou vládnout právě Španělé.

 

Portugalsko vs. Francie - 2: Oba týmy nepředvádí úplně nejlepší hru a myslím, že Portugalci už si toho štěstí vybrali dost. Francouzi sice budou mít těžké překonat gólmana Costu, ale starší hráči v portugalských řadách nebudou stíhat útočnou sílu Francie. Podle mě vyhraje Francie minimálně o dva góly.

 

Anglie vs. Švýcarsko - 0: Anglie to nebude mít vůbec jednoduché, Švýcarsko přešlo přes silnou Itálii. Myslím ale, že se Angličané opět protrápí k postupu v prodloužení.

 

Nizozemsko vs. Turecko - 1: V tomhle zápase fandím jednoznačně tulipánům, mají skvělý tým. Gakpo, Depay a Simons budou v zápase opět vidět. Turci nemají takové hráče, a ani jejich nasazení a nepříjemný styl hry nebude stačit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou