Tip experta, 22. kolo - Pardubice - Krajský přebor

0

Mistr dorostenecké ligy s Hradem Králové, nynější obránce divizního Letohradu Jiří Štěpán, si zkusil natipovat výsledky 22. kola pardubického krajského přeboru. Jak bude Jirka úspěšný? První zápas začíná v sobotu od 17 hodin.

 

FK Letohrad B - TJ Lanškroun, Tip: 2

Hosté budou chtít potvrdit výbornou formu z posledních utkání, ale mladý tým Letohradu se bez boje vzdávat nebude. Přesto můžeme očekávat výhru zkušenějších hráčů z Lanškrouna.

 

1. FC Žamberk - SK Polička, Tip: 0

Hráči Žamberku určitě budou chtít napravit své zaváhání s Holicemi. Naopak hráči Poličky by rádi prodloužili svou šňůru bez prohry. Proto se dá očekávat vyrovnané utkání bez vyloženého favorita.

 

MFK Chrudim B - ŽSK Třemošnice, Tip: 1

Chrudim v posledním utkání zaváhala s Chocní a toto zaváhání určitě budou chtít napravit. Třemošnice sice v posledních třech utkání plně bodovala, ale žádná série nemůže trvat věčně. Chrudim je jasným favoritem.

 

TJ Jiskra Litomyšl - FK Agria Choceň, Tip: 2

I když se hráčům Chocně venku příliš nedaří, dá se předpokládat, že v tomto utkání budou mít navrch. Litomyšl v posledním utkání dostala 4 branky od Moravan, a toto zaváhání budou chtít napravit. Naopak Choceň obrala o body rezervu Chrudimi, což jim do dalších utkání dodává sebevědomí.

 

TJ Sokol Dolní Újezd - TJ Sokol Moravany, Tip: 2

Moravany mají v poslední době dobrou formu a navíc dávají dost branek (46). Naopak jejich soupeř inkasoval již 50 branek. To staví Moravany do pozice favorita.

 

FC Hlinsko - SK Holice, Tip: 2

Tým Holic si ve své cestě za postupem nemůže dovolit výrazné zaváhání. Holičtí pro své vítězství udělají maximum.

 

AFK Horní Jelení - TJ Svitavy, Tip: 2

Horní Jelení je nejhorším týmem soutěže. Proti zkušenému týmu ze Svitav nemohou reálně pomýšlet na bodový zisk.

 

SKP Slovan Moravská Třebová - SK Pardubičky, Tip: 1

Pardubičky se od začátku soutěže trápí a tento trend lze předpokládat i v dalších utkáních. I když Moravská Třebová nepatří k lídrům soutěže, bude se muset poprat s pozicí favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou