Zápasy 2. kola EURA tipuje trenér a bývalý profesionální fotbalista Martin Sladký

0

První kolo EURA máme za sebou a to druhé již klepe na dveře. Pokud ještě nemáte natipováno, jak dopadnou zápasy 2. kola, neváhejte a tipujte ZDE! Poslední inspirací jak tipovat následující kolo vám mohou být tipy trenéra a bývalého profesionálního fotbalisty Martina Sladkého!

Chorvatsko vs. Albánie - 1: Po porážce se Španělskem musí Chorvaté zabrat a věřím, že na to mají větší kvalitu než Albánie.

 

Německo vs. Maďarsko - 1: Němci prokážou sílu stejně jako v prvním zápase a pojistí si postup celkem hladce.

 

Skotsko vs. Švýcarsko - 2: Skotsko zakusilo tvrdý direkt od Německa a myslím si, že i Švýcaři budou nad jejich síly. Skupinu ovládne Německo právě se Švýcarskem.

 

Slovinsko vs. Srbsko - 2: Srbové budou znovu vycházet z pevné obrany, kterou těžko překonala i Anglie. Tentokrát dají vítězný gól oni a Slovinsko těsně prohraje.

 

Dánsko vs. Anglie - 2: Anglie chce zažít úspěch a nesmí si dovolit ztratit. Dánové budou kousat, ale kvalitu nakonec předvede Anglie. Bellingham znovu udeří.

 

Španělsko vs. Itálie - 0: Španělé mají dopředu velkou sílu, ale Italové zase skvěle zvládají taktiku. Tipuji remízu a spokojenost obou týmů.

 

Slovensko vs. Ukrajina - 1: Slováci sehráli výborný zápas s Belgií. Mají výborné hráče a vystupují skvěle jako jeden tým. Vědí o tom, že mají sílu a věřím tomu, že to potvrdí s Ukrajinou a znovu vyhrají.

 

Polsko vs. Rakousko - 0: Tohle by mohl být zápas nahoru dolů, kde padnou alespoň čtyři góly a remíza.

 

Nizozemsko vs. Francie - 2: Pokud bude moct hrát Mbappé, tak bude rozdílovým hráčem v zápase. Pokud ne, tak Nizozemci mají šanci, ale i tak si myslím, že síla Francie je tak velká, že si poradí.

 

Česko vs. Gruzie - 1: Přál bych si, abychom vyhráli větším rozdílem, ale bude znát, že je to zápas, kdy musíme zvítězit, a to nás může svazovat. Víra ve výhru je ale velká!

 

Turecko vs. Portugalsko - 2: Portugalsko si s Tureckem poradí bez větších potíží.

 

Belgie vs. Rumunsko - 1: Se Slovenskem Belgičané zaváhali, ale Rumuni nebudou tak dobře připraveni jako Slováci. Belgie si vezme tři body a půjde za postupem. Lukaku by se mohl trefit dvakrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou