EXPERT TIP - 20. KOLO - I. A třída sk. A

0

Ve 20. kole I. A třídy sk. A se chystá pravděpodobně utkání roku. Speřice přivítají na domácí půdě lídra soutěže z Havlíčkova Brodu. Oba týmy mají shodný počet bodů a Havlíčkův Brod je ve vedení pouze díky lepšímu skóre, takže víkendové utkání může napovědět, kdo bude mít do závěrečných kol lépe našlápnuto k postupu do krajského přeboru. 

 

"Bude to velmi vyrovnané utkání, ale Havlíčkův Brod chce za každou cenu postoupit, a proto myslím, že si utkání pohlídá a zvítězí," říká náš další expert na tipování utkání v I. A třídě sk. A. Tentokrát je jím trenér Pelhřimovu B Martin Švec. 

 

 

Habry – Věžnice          TIP: 0

"Habry na jaře hrají docela dobře. Věžnice také poslední kolo vyhrála s Pacovem a je to podle mě taky dobrý tým, takže tipuji remízu."

 

Pacov – Dobronín          TIP: 1

"Pacov už poztrácel dost bodů, takže si myslím, že i když Dobronín hraje o záchranu, tak Pacov už nedovolí další zaváhání."

 

Havlíčkova Borová – Leština          TIP: 2

"Leština na mě v minulém kole udělal opravdu dobrý dojem. Zahráli dobré utkání, takže myslím, že V Havlíčkově Borové zvítězí."

 

Pelhřimov B – Pohled          TIP: 1

"Samozřejmě budu věřit nám. Zvládli jsme utkání v Leštině, takže budeme chtít udržet vítěznou vlnu a vyhrát."

 

 

Speřice – Havlíčkův Brod B          TIP: 2

"Tohle je zápas kola. Bude to velmi vyrovnané utkání. Havlíčkův Brod ovšem chce za každou cenu postoupit, a proto si myslím, že si utkání pohlídá a zvítězí."

 

Nový Rychnov – Bedřichov          TIP: 2

"Zápas o záchranu. Víc věřím týmu Bedřichova, má podle mě kvalitnější tým. Rychnov sbírá domy pouze doma."

 

Kamenice n. Lipou – Polná B          TIP: 1

"Také velmi zajímavé utkání. Kamenici se v posledních kolech vůbec nedaří a naopak Polná je vynikající. Myslím si však, že Kamenice smůlu prolomí a doma zvítězí."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou