Plzeň - Město | III. třída - Tip experta na 20.kolo!

0

I plzeňská městská soutěž, konkrétně III. třída, má na programu další kolo, tentokráte již dvacáté. Pojď mě se podívat na všechna utkání a na tipy, jak by mohla skončit!

Vodní stavby A (1.) - Bolevec B (5.), SO 17:00

Tip 1 - Domácí fotbalisté jsou v soutěži zatím naprosto dominujícím týmem, což potvrdí i proti Bolevci, který bude bojovat, ale na rozjeté "Vodníky" to nebude stačit.

 

Hradiště (6.) - Slovan Spoje B (4.), SO 17:00

Tip 0 - Hradiště bylo v jarní části naprosto bezchybné, jeho série se všaak zadrhlo v minulém kole, kdy domácí poprvé prohráli. Proti Slovanu Spoje se opět chytí, duel nakonec skončí remízou.

 

Starý Plzenec B (9.) - Vochov (3.), NE 15:00

Tip 2 - Hostující fotbalisté mají dobrou formu, kterou potvrdí i na hřišti Starého Plzence B.

 

Dýšina B (12.) - Prazdroj (7.), NE 17:00

Tip 1 - Domácí v minulém kole vyhráli a připsali si důležité tři body do zévěrečné fáze soutěže. Vyhrají i v tomto kole, nicméně proti Prazdroji to nebudou mít lehké.

 

UNION B (10.) - Košutka B (2.), NE 17:00

Tip 2 - Košutecký tým šlape jako hodinky, v pohoděpravidelně sbírá tři body, jeho hráči se obejvují v sestavách kola. Hosté uspějí i v tomto duelu.

 

Vodní stavby B (14.) - Slavia (8.), NE 17:00

Tip 2 - V tomto případě není co řešit. Domácí jsou beznadějně poslední, hosté si připíší pohodovou výhru.

 

Letná B (13.) - Litice B (11.), NE 17:00

Tip 1 - Domácí jsou předposlední, ale musí se někdy chytit a připsat si tři body, cože by se jim mohlo podařit v duelu proti Liticím B.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou