Alespoň vím, že se o mě ještě na stará fotbalová kolena trošku ví! Říká s úsměvem hráč kola Jan Vlček.

0

Vítězství v anketě hráč kola tentokrát utrhl borec, který měl velkou zásuhu na tom, že Starý Rokytník vyválčil na své půdě v záchranářském souboji tři body. Technicky výborně vybavený středopolař Jan Vlček. V rozhovoru tento blonďatý sympaťák prozradil, jak moc důležité bylo vítězství v utkání s Lamperticemi nebo jaké je to hrát s bratrem v jedom týmu.

 Našemu projektu fandí, je jím přímo nadšený a říká, že je fajn, že něco takového děláme, což nás velice potěšilo!

Jak důležité bylo pro Rokas tohle vítězství?

 

Velice důležitý tři body! Po prohře ve Svatoňovicích, kde jsem nebyl kvůli nemoci, což mě dost mrzí, to byl další zápas o záchranu v soutěži. Takže jsem rád, že jsme to zvládli i když to nebylo tak jednoduchý utkání, jak ukazuje výsledek.

 

Takže tě určitě potěšila i branka, která nakonec znamenala ty vydřené tři body?

 

Branka potěší vždycky, ale musím říct, že mi dost pomohl i obránce, který si to tečoval do vlastní branky. Bůh ví, kam by ta střela zamířila. Myslím si, že vedle. Jak taky jinak. (smích)

 

Hraješ v jednom týmu s bráchou. Jak se vám společně hraje?

 

Dřív to mezi námi byla taková soukromá bitva. Ale teď už to jde. Jsem moc rád, že můžeme hrát spolu.

 

Takže ty jsi jinde než v Rokytníku fotbal nehrál?

 

Ne ne od čtyř až do šestnácti let jsem hrál v Trutnově, potom jsem tam ale přestal hrát, což mě dodnes mrzí a asi od osmnácti hraju v Rokasu. Jinde jsem nikdy nebyl i když jsem měl nabídky, ale Rokas je srdíčková záležitost.

 

Potěšila tě výhra v anketě hráč kola?

 

Tak určitě potěšila. Každé takové ocenění potěší. Alespoň vím, že se o mě ještě na stará fotbalová kolena trošku ví! (smích)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou