TIP Experta - 20. kolo III. třída sk. A - Martin Čapoun

0

Pro první tip experta ve 3. tříde sk. A jsem si zvolil Martina Čapouna z Myslibořic. Martin začínal s fotbalem v Myslibořících, kde nastupoval v žákovské kategorii, bohužel jak to na vesnicích bývá, pro nedostatek hráčů musel přestoupit do Jaroměřic. V Jaroměřicích se hrál krajský přebor, který Martin z jeho mužstvem dokázal už jako dorostenec vyhrát. Bohužel ani Martinovi se nevyhlo zranění a po operaci se vrátil do rodných Myslibořic, kde táhne svůj tým za postupem do okresního přeboru. Bohužel titul je už letos vzdálený, ale jako fanoušek londýnského Arsenalu, je Martin zvyklý vydržet a proto věří, že příští rok se jeho cíl stane realitou, už jen skrz kolektiv, který táhne za jeden provaz. 

Radkovice – Koněšín, TIP: 1

 

Koněšínu se na jaře nedaří, na první vítězství s Rapoticemi „B“ nedokázali navázat a mají za sebou nelichotivou sérii proher, díky které se propadli až na samotné dno tabulky. Naopak Radkovicím se na jaře nadmíru daří, zatím vyhrály všechny zápasy, ten s Mohelnem tedy díky kontumaci, ale i to se počítá do tabulky, ve které kolo od kola vstoupají. Předpokládám, že si obě dvě mužstva prodlouží svoje sérii výher a proher.

 

Budišov/Nárameč B – Hartvíkovice, TIP: 2

 

Lídr tabulky s Hartvíkovic je stejně jako na podzim k nezastavení. Myslím si, že si z Náramče odveze plný počet bodů. Domácí se sice mohou spolehnout na posily z „A“, ale jako celek nepřekvapí a nedokážou jako první obrat Hartvíkovice o body na domácím hřišti. Bilance Hartvíkovic na hřištích soupeřů je 7 zápasů = 7 výher a skóre 29:6, to mluví za vše.

 

Valeč - Hrotovice B, TIP:  1

 

Valeč se na jaře herně zvedla a 3x zvítězila a 2x prohrála, jednou s Hartvíkovicemi a podruhé smolně v Radkovicích. Očekávám, že budou usilovat o setrvání v soutěži a na domácí půdě body rozdávat nebudou.  Na druhou stranu Hrotovice mohou přicestovat v posilněné sestavě a znepříjemnit domácím cestu za třemi body. Přesto však tipuji těsnou výhru Valče.

 

Pyšel – Myslibořice, TIP: 0

 

Myslibořice jedou na dobré vlně, na jaře ještě neprohrály, samé výhry a jedna přestřelka ve Svatoslavi 4:4, vynesla Myslibořice na průběžné druhé místo v tabulce. Pyšel na jaře dokázal zvítězit jen v derby s Budišovem – Náramčí a potom na hřišti trápícího Koněšína. Myslibořice to s prodloužením série zápasů bez prohry nebudou mít jednoduché. Pyšel doma body neztrácí, domácí budou chtít Myslibořicím vrátit vysokou porážku 7:2, očekávám vyrovnanou hru i konečné skóre.

 

Náměšť /Vícenice C – Mohelno, TIP:  2

 

Náměšťské „C“ je v problémech, nemyslím si, že by se opakoval scénář z minulého týdne, kdy ke šlágru kola do Myslibořic přicestovali pouze s 9 hráči, ale čeká je Mohelno. Mohelno bude chtít navázat na vysokou domácí výhru 8:1 s Rapoticemi „B“ a oplatit Náměšti – Vícenicím „C“ prohru z podzimního měření sil 2:0. Přikláním se k těsnému vítězství hostů.

 

Rapotice B – Rouchovany, TIP: 2

 

Rapotické rezervě se na jaře taky nedaří zatím ještě v druhé polovině sezony nezískali bod. Rouchovany nebudou pro domácí lehkým soupeřem, na hřištích soupeřů se jim vcelku daří a když přičteme formu Dominika Poláška, který vstřelil v posledních dvou zápasech 5 branek, vychází mi z toho výhra Rouchovan, jenž se budou snažit vrátit domácím podzimní prohru 0:3 před vlastním publikem.

 

Dukovany B – Svatoslav, TIP: 1

 

Záchranářský souboj o udržení se ve III. třídě svede Dukovanské „B“ se Svatoslaví.  Předpokládám, že ani jeden z týmů se nechce se soutěží loučit. Domácí půjdou do zápasu pravděpodobně posilněni injekcí z „A“ týmu a domácí zápas vyhrají. Podzimní zápas skončil těsným vítězstvím Dukovan 2:3. Očekávám, že domácí zvítězí a srovnají se Svatoslaví bodový krok.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou