Tip experta na 20. kolo - Karel Grabmüller

0

Před 20. kolem jsme s tiketem zavítali do kabiny Pšovky a dali ho vyplnit trenérovi Karlu Grabmüllerovi. Ten sice tvrdí, že je špatný tipér a nikdy nic nevyhrál, ale hned dodává: "Paradoxně když jsem někomu poradil, tak to obvykle vyšlo." Takže neváhejte, honem zavítejte na pobočky sázkových kanceláří a vsaďte na následující výsledky!

Kněžmost - Brandýs; sobota 10:15  2

Jasná dvojka. Brandýs je ve formě, což potvrdil i minulé kolo proti nám. Kněžmost je naopak poslední a nejslabší tým celé soutěže. Zde se překvapení konat nebude.

 

Záryby - Dolní Bousov; sobota 17:00  0

Bousov udělal v poslení době velký pokrok. Přestože Záryby jsou na domácím hřišti nepříjemným týmem, nebudou to mít - i vzhledem ke klubovým problémům - jednoduché.

 

Pšovka - Vysoká; sobota 17:00  1

Byl bych špatný trenér, abych nevěřil svému týmu. Věřím, že po brandýské blamáži se kluci oklepou a že výkonu pomohou i chystané změny v sestavě.

 

Kostelec - Dynamo; sobota 17:00  10

Ani jednomu ze soupeřů se nijak zvlášť nedaří. Očekávám vyrovnaný zápas s příklonem spíše na stranu domácích.

 

Pěčice - Bakov; sobota 17:00  1

Po zkušenostech z našeho vlastního zápasu v Pěčicích věřím spíše domácím.

 

Řepín - Byšice; neděle 17:00  1

Byšice žádnou zázračnou formu nemají, takže se přikláním k tomu, že toto utkání zvládne mohutně se zachraňující Řepín.

 

Lužec - FC Mělník; neděle 17:00  10

Lužec si doma vždy nějak poradí, často mu pomohou standardní situace. Mělník z venku moc bodů nevozí a nejsem si jist, zda toto regionální derby zvládne.

 

Tak se nechme překvapit, jak si povede trenér, jemuž v mládežnických týmech Sparty, Slavie či Bohemky prošla rukama taková jména jako Marek Jarolím (nyní Bohemians 1905), Ladislav Volešák (České Budějovice), Jiří Bílek (Slavia Praha), nebo Jan Morávek (FC Augsburg).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou