Plzeň - Město | Městský přebor - Tip experta na 20.kolo!

0

Městský přebor má na programu své dvacáté kolo. O své tipy se s námi podělí hráč plzeňské Košutky Milan Primas.

 

Dýšina A (4.) vs. Rapid B (10.), SO 17:00

V mých očích jednoznačné utkání. Dýšina na domácí půdě nemá se soupeři slitování a v sobotu to odskáče béčko Rapidu. Za domácí bude opět úřadovat nejlepší kanonýr soutěže Pašek. Sním svůj klobouk, jestli zápas skončí jinak než výhrou domácích.

TIP : 1

 

Lhota B (8.) vs. Slovan Spoje A (7.), NE 17.00

Papírově vyrovnaný souboj dvou celků ze středu tabulky. Já věřím více hostujícím Spojařům, kteří i díky rozsáhlé marodce neprožívají ideální období, ale venku vždy uměli překvapit jako třeba nedávno na hřišti vedoucích Malesic.

TIP: 2

 

Zruč B (3.) vs. Chotíkov B (14.), SO 17:00

Tohle bude vraždění neviňátek se vším všudy. Chotíkov je otloukánek soutěže a chodí od debaklu k debaklu. Zdecimované mužstvo hostí si připíše další velmi krutou porážku v tomto ročníku

TIP:1

 

Union A (5.) vs. Černice B (12.), SO 17:00

Černice mají záchranářské starosti a přivezené body z Unionu by měly cenu zlata. Nemůžu si pomoci, ale cítím tady remízu. Hosté si potřebují spravit chuť po fiasku z minulého týdne, kdy v zápase o 6 bodů doma ostudně vysoko podlehli Liticím. Tady o vítězi rozhodne až penaltový rozstřel.

TIP: 0

 

Litice A (11.) vs. Druztová (13.), NE 14:00

Záchranářský souboj jako lusk. Očekávám hodně osobních soubojů a ne příliš pohledný fotbal. Druztová se v loňském ročníku musela rozloučit s 1.B. třídou a pšenka jí nekvete ani v městském přeboru. Vyrovnaný duel, kde se jazýčky vah o kousek přikloní na stranu litických harcovníků.

TIP: 1

 

Malesice (2.) vs. Bukovec (1.), SO 17:00

Šlágr kola a nápověda v otázce: Kdo se letos stane králem městského přeboru? Lepší formu mají hosté, kteří zvládli výborně domácí zápas s Dýšinou. Domácí se celkem trápí i kvůli zranění klíčového útočníka Otýse. Dá se očekávat skvělá divácká kulisa a boj o každý drn na malesickém trávníku. Tipuji, že rozhodovat budou exekutoři pokutových kopů a o postup se bude bojovat do posledního kola.

TIP: 0

 

Letná A (9.) vs. Smíchov (6.), SO 17:00

Letná se na jaře nesetkala s formou a začíná ztrácet na horní polovinu tabulky. Neočekávám zlepšení ani v tomto zápase. Smíchov vyplení letenské hřiště a odjede s plným ziskem 3 bodů

TIP: 2


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou