TIP Experta - 20. kolo OP Třebíč - Vladimír Šula

0

 

Pro historický první tip soutěže jsem vybral záložníka Rudíkova - Trnavy,  Vladimíra Šulu. Jeho slibně rozjetou fotbalovou dráhu přerušila vleklá zranění kolen. Láďa začínal svoji kariéru v Horácké Slávii Třebíč, kde prožil svá nejlepší fotbalová léta. Pravidelně se účastnil žákovských výběrů a jako kapitán vedl žáky a dorostence nynějšího HFK Třebíč. Vzorem tohoto záložníka je Pavel Nedvěd, kterého stylem hry tento 23-letý halv někdy připomíná. Cíl Ládi a celého mužstva je pro tento ročník jasný - vyhnout se sestupovým vodám a hrát pohledný fotbal, který přivede do jejich areálu náročné diváky. 

Rokytnice n.R. vs. Jakubov   tip : 0                             

 

Oba celky v posledním kole bodovaly a bude to vyrovnaný zápas. Rokytnice bude těžit z domácího prostředí a Jakubov bude spoléhat na útočnou sílu.             

 

Okříšky B vs. Výčapy   tip : 2                             

 

Okříškám se v poslední době příliš nedaří a i když Výčapy mají velmi mladý tým, věřím, že si z Okříšek odvezou tři body.

 

Rudíkov/Trnava vs. Náměšť /Vícenice B   tip : 1                             

 

Dva celky, které od sebe dělí právě rozdíl jednoho zápasu. Ani jednomu z týmů se jarní část sezony nedaří optimálně, ale věřím, že Rudíkov prolomí smůlu z posledních dvou zápasů a vybojuje cenné tři body.                   

 

Blatnice vs. Lipník   tip : 0                             

 

Další souboj dvou sousedů z tabulky. Blatnice na jejím hřišti těží hlavně z malého hřiště, které vyhovuje jejich hernímu stylu, takže věřím, že se jim podaří alespoň urvat bod proti, podle mého názoru, fotbalově lepšímu Lipníku.

 

Třebenice vs. N.Syrovice   tip : 2                             

 

Třebenice by neměly žádným způsobem ohrozit cestu Nových Syrovic za postupem a ty si odvezou plný počet bodů.

 

Šebkovice B vs. Březník   tip : 0                             

 

Šlágr kola bude skýtat velkou bitvu, ale dojde ke spravedlivé dělbě bodů.

 

Chlístov vs. Třebelovice   tip : 1                             

 

Chlístov si nenechá ujít možnost na svém hřišti oloupit soupeře z Třebelovic o tři body a sníží tak ztrátu na čelo tabulky.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou