TIP EXPERTA- 20.kolo I.B., sk. B: Milan Ulrych říká, že Zastávka nepřipustí další překvapení

0

     Nejnižší krajskou soutěž je ošidné tipovat. Tento nesnadný úkol n a svá bedra vzal  sedmadvacetiletý hráč SK Chvalovice Milan Ulrych.  Od svých šesti let se věnuje fotbalu. Až po dorost vydržel v jednom klubu a to FK Hatě. Následně se rozhodl změnit klubovou příslušnost a objevil se ve Chvalovicích. Zde zažil postup z III.třídy do 1.B. , ke kterému potřeboval, se svými spoluhráči, 4 roky.  Tento znojemský rodák se tak podílel na historickém úspěchu klubu. Žádného speciálního koníčka nemá. Jako každý mladý muž rád poslouchá hudbu, sleduje dobré filmy a ze všechno nejvíce tráví volný čas s přáteli.

 Čechie Zastávka - TJ Jezeřany Maršovice, tip 1

Zastávka dle mého názoru dokáže po několika jarních zaváhání Jezeřany doma porazit a nepřipustí další překvapení. Potvrzuje to i fakt, že se Jezeřanům v letošní sezoně venku nedaří.

 

SK Tuřany - TJ Baník Zbýšov ,tip 1

Tuřany dokázaly v minulém kole po dlouhé době zabrat a proti poslednímu Zbýšovu potvrdí body z Jezeřan.  

 

TJ Sokol Blížkovice - SK Chvalovice, tip 1 

V tomto kole zajíždíme na horkou půdu do Blížkovic. Oba týmy na jaře moc gólů nedávají (až na poslední zápas Blížkovic), proto si myslím, že bude hodně záležet který tým vstřelí první branku. Díky domácímu prostředí mírně favorizuji Blížkovice.

 

 TJ Sokol Pohořelice - Tatran Kohoutovice, tip 0 

Kohoutovice mají již tři remízy v řadě. Domácí se jistě budou chtít na protivníka bodově dotáhnout, ale já tipuji dělbu bodů.
  

TJ Horní Kounice - Dynamo Cvrčovice, tip 0 

Oba týmy měly poslední zápasy dobrou formu. Bojovné utkání skončí remízou.

 

 SK Újezd u Brna - TJ Rajhradice, tip 1 

Oběma týmům se na jaře nedaří, hlavně  Rajhradicím. Proto tipuji těsnou výhru domácích.

 

 FC Pálava Mikulov - TJ Tatran Šatov, tip 0

 Mikulov na jaře nemá formu, kterou měl na podzim, přesto má stále kvalitní tým. Za to Šatov dokázal 2x v řadě doma vyhrát a po výhře nad první Zastávkou dokáže znovu bodovat, i když jen částečně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou