TIP EXPERTA -20.kolo OP : Rozhodne ofenzivní síla Vilémovice, myslí si Petr Mikulášek

0

     Petr Mikulášek je klubovou ikonou. V Šošůvce, až na malé výjimky, strávil celou svoji fotbalovou kariéru.Proč by také měnil, když má hřiště doslova za plotem. Pouze rok a půl byl mimo svoji vísku, když hrál  I.B třídu v Lipovci a následně půl roku  ve Vilémovicích.  Byl to šutér k pohledání, neboť dvakrát vyhrál tabulku střelců OP. Po skončení kariéry se přesunul na trenérský post, kde strávil devět sezón. Toto místo opustil až před touto sezónou. Nyní chodí na fotbal dívat jako divák, ale z klubového dění nezmizel. Tento muž, který brzo oslaví Abrahámoviny dělá ve fotbalové Šošůvce jednatele.   Oslovili jsme ho, aby nám zhodnotil následující kolo.

Sloup-Kořenec  tip 1 

Ačkoliv obě mužstva hrají o záchranu,oběma vyšel úvod jara nad očekávání.Kořenec je přece jen silnější na domácí půdě a ze Sloupu odjede s prázdnou. 

 

Olešnice-Vysočany, tip 0 
Oba týmy zatím nedokázaly navázat na podzimní výkony a výsledkově se trápí.Proto se dá čekat,že se rozejdou smírně. 

 

Rudice-Doubravice ,tip 2 
Doubravice se vzpamatovává z podzimní mizérie a věřím,že ve vyrovnaném zápase se štěstí přikloní na její stranu a získá tři body. 

 

Kunštát B-Vavřinec ,tip 1 
Rezerva Kunštátu jen v domácím prostředí nebezpečná pro každého soupeře v soutěži a předpokládám,že ani zlepšující se Vavřinec zde na body nedosáhne. 

 

Olomučany-Letovice, tip 1 
Letovicím vstup do jara hrubě nevyšel.A i když kádr Olomučan přes zimu oslabil,očekávám,že si domácí připíší vítězství. 

 

Šošůvka-Lipůvka ,tip 1 
Hodně těžko se mi objektivně tipuje zápas Šošůvky. Doufám,že naši hráči využijí domácího prostředí a v zápase dvou útočně laděných mužstev Lipůvku přestřílí. 

 

Vilémovice-Jedovnice, tip 1 
Šlágr kola a navíc derby.Myslím,že to bude pro diváky atraktivní střetnutí,které nakonec rozhodne ofenzivní síla Vilémovic. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou