Tip experta 14. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina B : Martin Blažek

0

14. kolo čtvrté třídy skupiny B nám natipuje šestatřicetiletý Martin Blažek. První fotbalové krůčky ho zavedly v sedmi letech na místní hřiště v rodném Měříně. Zde hrál od žáků až po muže. V současné době zde trénuje měřínský Celtik a od léta společně s Františkem Hlaváčem starší přípravku. „Někdy je docela problém dát práci a fotbal dohromady,“ říká Martin Blažek. Po skončení podzimní fotbalové sezony nazuje brusle a na zimním stadionu ve Velkém Meziříčí hraje s kamarády  městskou ligu v ledním hokeji za Měřín.

Křoví B - Olší, Tip2

Myslím, že hráči Olší už nedopustí čtvrtou porážku za sebou a z Křoví si odvezou všechny tři body. Tak pro mě jasná výhra hostů.

 

Březí - Strážek, Tip1

Domácí  na svém hřišti  půjdou do zápasu v roli favorita. Budou hrát proti prvnímu celku tabulky, ale já jim věřím. Vím, že kvalita hostů ze Strážku je velká a budou domácím vyrovnaným soupeř. Přesto domácí budou slavit těsnou výhru tipuji 2:1.

 

Tasov – V. Meziříčí C, Tip2

V derby bude čekat domácí Tasov těžký zápas. Bude  záležet v  jaké sestavě hosté přijedou a jak jim sedne domácí nekvalitní terén. Věřím, že zápas bez problému zvládnou. Musím podotknout, že  u nás v Měříně mě jejich hra moc neoslnila.

 

Bory B – Jívoví B, Tip1

 Tady to vidím na jasnou výhru domácích Borů. Domácí se v jarní častí potkávají s dobrou formou.  Myslím, že ji potvrdí i proti Jívoví. Bory rozhodnou zápas v první půlce.

 

Měřín C – O. Bítýška, Tip1

 V minulém kole nás kolega z Olší nazval, že jsme staříci. Myslím, že ti staříci ten fotbal hrají dobře. Po dobrém výkonu v Jívoví budeme  chtít uspět v zápase  proti druhé Bítýšce. Věřím, že to zvládneme a budeme slavit domácí výhru. Známe sílu a kvalitu hostů a jejich postavení v tabulce. Bude to pro nás hodně těžký zápas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou