Tip experta 16. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina A : Jan Petr

0

Jako experta pro 16. kolo jsem vybral  vlachovského patriota Jana Petra. S fotbalem začínal v osmi letech v Novém Městě na Moravě, kde působil pět let.  Po kratší odmlce obnovil v dorosteneckém věku svoji kariéru v Pohledci, kde vydržel dalších šest let. Na krátkou dobu ho zlákala možnost vykonávat funkci rozhodčího. Bohužel, nadšení ho brzy opustilo a hlavně z časových důvodů se snažil píšťalku natrvalo odložit. Rozhodnutí mu usnadnilo založení fotbalového klubu v rodných Vlachovicích. Zde, stejně jako ve všech předešlých štacích, působí na postu brankáře, i když ho hra v poli také velmi láká. Kromě hráčského vytížení se stará asi o vše, s čím je chod klubu spojen. Jeho největším přáním je, aby fotbal ve Vlachovicích fungoval co nejdéle.

Herálec B – V. Losenice, Tip0

Herálec hraje doma v dopoledních hodinách, tím získává určitou výhodu. Velká Losenice se ale zvedá a série dobrých výsledků ji předurčuje jako mírného favorita. Zápas podle mě skončí remízou.

 

Bobrová B - Polnička, Tip1

Utkání ze středu tabulky sice nemá favorita, ale rozhodne výhoda domácího týmu. Hráči Bobrové jsou na vlastním hřišti nebezpeční a proti Polničce vyhrají.

 

Rozsochy B – Pohledec B, Tip2

 Tabulka je na svém konci velmi vyrovnaná, fakt, že jsou Rozsochy poslední, neznamená vůbec nic. Pohledec  ale vzhledem k nedělnímu termínu A týmu bude kompletní, takže místní rezervu přehraje a získá tři body.

 

Bohdalov B – Vlachovice, Tip2

 Hra mladého vlachovského týmu se pomalu zlepšuje. Po dvou domácích zápasech teď vyrážejí na velké hřiště, kde se jim hraje výrazně lépe. Pokud se neprojeví sobotní termín v účasti, jsou hosté schopni bodovat. Věřím v kompletní bodový přísun.

 

Vír B – Bohdalec, Tip2

Bohdalec je jasný kandidát na postup. V tomto zápase vyhraje. Chlapi z Víru jsou technicky výborní fotbalisté, ale přece jen věkově zkušenější. Dravost a rychlost útočníků z Bohdalce rozhodne. Padne hodně gólů na obou stranách, vyhraje ale Bohdalec.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou