Tip experta 20. kolo třetí třída Žďárska: Jaroslav Pajkr

0

Jako experta pro 20. kolo jsem vybral dvaašedesátiletého sekretáře fotbalového oddílu v Jimramově Jaroslava Pajkra. Od roku 1981 byl čtrnáct let předsedou celé TJ Jimramov. Po celou dobu působil na různých postech v oddíle kopané (trenér mládežnických družstev  a vedoucí družstva mužů). V letech 1984 - 1996  byl rozhodčím okresních soutěží a od roku 2006 je členem STK. Pracuje jako montážní dělník.

Sněžné -Jimramov, Tip 0

Toto utkání je tradičním derby, na kterém se hlavně ve Sněžném důkladně připravují. Za domácí hostují tři hráči našeho oddílu (Beneš, Dvořák, Chrást), kteří se budou chtít proti bývalým spoluhráčům vytáhnout. Jimramovu se na jaře hlavně v koncovce vůbec nedaří a tak půjde především o souboj rychlých a produktivních domácích (Tauber, Buchta, Forchtsam) s naší obranou. Doufám, že se naši hráči v tomto utkání vyhecují a při troše štěstí se jim bod podaří odvézt.

 

Rožná - Vír, Tip 2

V utkání vyrovnaných soupeřů tipuji vítězství důraznějších a rychlejších hostí, když se podle mě prosadí osa týmu (Matuška, Lahodný, Šenkýř). Domácí budou spoléhat na velmi dobře chytajícího Humpolíka a kvalitní standartní situace.

 

 Rovečné - Jívoví, Tip 2

V přímém souboji o druhé místo v tabulce věřím více hostům, jejichž rychlé kombinační hře bude velké hřiště v Rovečném vyhovovat. V tomto utkání proti sobě nastoupí  dva nejlepší střelci soutěže, domácí Petr a hostující Horký a bude zajímavé, který se více prosadí. Domácí mohou těžit z laciných chyb hostí, jejichž mužstvo upřednostňuje útočnou hru, a proto se vzadu někdy okénka objeví.

 

 Věchnov - Křižanov B , Tip 1

Utkání prvního s posledním bývají zrádná, ale zkušení domácí bezpečné zvítězí.

 

R. Svratka B – Štěpánov B, Tip 0

Domácím jde o záchranu, hosté jsou v klidném středu tabulky, proto domácí minimálně bod vybojují. Jelikož jde o utkání "B" mužstev, bude záležet na tom, jak komu pomohou pendlující hráči z "A" mužstev.

 

Měřín B - Radostín B,Tip 1

Ve vyrovnaném utkání věřím takticky dobře připraveným domácím, kteří produkují velmi pohledný fotbal.  Radostín  podává daleko lepší výkony na domácím hřišti, venku se mu příliš nedaří.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou