Tip experta 20. kolo OP Žďárska: David Nobicht

0

20. kolo okresního přeboru nám přiblíží třicetiletý kapitán Křižanova David Nobicht. S fotbalem začínal v Křižanově, kde prošel mladšími a staršími žáky. Po půl roce v dorostu přestoupil na hostování do Žďáru nad Sázavou.,, Zde  jsem si mohl zahrát, tenkrát ještě župní přebor a po rozdělení krajskou soutěž. Byly to výborné zkušenosti a člověk v těchto letech nejvíce získal ve své fotbalové učenlivosti. Po návratu do mužů v Křižanově se nám podařilo ihned postoupit do I. B třídy, následně po pár letech se podařilo vykopat v Křižanově A-třídu. Těší mě, že v té době jsem mohl vést tým s kapitánskou páskou. Silný ročník a stálá parta se však neudrží věčně a tak i nás v některých okamžicích opustilo štěstí a po dlouhých 11 letech jsme se vrátili do okresu,“ říká David Nobicht  a přidává své tipy.

Křižanov – O. Bítýška, Tip 1

Tohle malé derby bude soubojem k získání dalšího kroku k cílenému třetímu místu. Oba celky si daly totiž do konce sezóny za cíl toto umístění a tak to bude velmi zajímavý zápas.

Oba týmy mají dobrou obranu a myslím si, že příliš gólů nepadne. Samozřejmě přeji zisk tří bodů našemu týmu.

 

Hamry - Nedvědice, Tip 1

 Hráči Nedvědice budou v prodlouženém víkendu již podruhé zajíždět na půdu soupeře.

Na horké půdě si domácí Hamry nemůžou dovolit žádnou ztrátu v boji o první místo, a proto bude výsledek znít jasně pro domácí kladiváře. Ke třem bodům je dotáhnou opět žďárští odchovanci Jirka Zábranský  a nejlepší střelec soutěže Vojta Zedníček.

 

Svratka - Pohledec, Tip 1

Svratka se na jaře velmi zlepšila a to potvrzují její poslední dvě výhry v řadě. Myslím si, že zde skládají silný tým na další ročníky a v každém se budou pokoušet atakovat postupové příčky. Domácí gólman Sáblík a šikovný střelec Petr Kulík jim pomohou k zisku tří bodů. Naopak hosty po tomto utkání bude trápit myšlenka o udržení se v soutěži.

 

N. Ves B - Bohdalov ,Tip 0

Zde bych na podzim tipoval ještě dvojku, ale na jaře se oběma týmům daří střídavě. Nová Ves doma dokázala hrát vyrovnanou partii s Nedvědicí a Bohdalov aktuálně předvádí lepší fotbal pouze v domácím prostředí. Proto mi myslím, že zápas nemá vyloženého favorita. Tipuji tedy remízu.

 

R. Svratka - Rozsochy, Tip 0

Tento duel bych nazval šlágrem kola. Radešínka pod vedením Michala Strachoně bude mít velmi těžký úkol, aby udržela své postavení na první příčce před dotírajícími Hamry. Rozsochy dokázaly již třikrát zvítězit s čistým kontem, avšak překvapením pro mě byla prohra v Počítkách. Na hřišti se také potkají silní střelci Plhal a Kříž proti Petru Burešovi. Utkání skončí remízou a nabídne tím zajímavou zápletku v boji o titul.

 

Bory - Bobrová, Tip 1

Bory pod vedením nového trenéra Jana Fňukala měly impozantní vstup do jarních odvet. Tu přerušily až nedávno Rozsochy. Domácím bude zřejmě chybět vyloučený Jan Netolický, ale tým má silnou ofenzívu v podobě Špaček-Vávra-Beran. Proto se z této porážky oklepou a zvítězí. Houževnatý soupeř jim to ale bude komplikovat. Sami jsme to pocítili, když jsme v Bobrové prohráli.

 

Počítky – D. Rožínka, TIP 1

V Počítkách se hraje vždy složitě. Domácí jsou zvyklí na své menší hřiště a to dělá soupeřům problémy. Dolní Rožínka je hodně útočný tým, ale zapomíná na zadní vrátka. Nicméně poslední místo v tabulce je bude nutit k zisku bodů. Počítky se zase mohou spolehnout na zkušeného středopolaře Romana Schneidera, který je nejlepším střelcem domácích. Myslím si, že zde si diváci přijdou na gólové hody.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou