Hráč devatenáctého kola Jan Neliba: Jsme tým, ale nejlépe se mně hraje s bráchou.

0

Hlasování o hráče kola bylo zatím nejvíce napínavé ze všech tří hlasování, které dosud proběhly. Na třetím místě se umístil nám všem známý Filip Kaňa z Narysova (19%). Na prvních dvou místech skončili dva z hráčů Kovohutí. Druhé místo s 20% hlasů obsadil Jakub Dušek, tedy střelec kola. Na prvním místě skončil obránce Jan Neliba 24% hlasů. Rozhovor s tímto řízným stoperem přinášíme na řádkách níže. 

Ahoj Honzo, vítám tě u rozhovoru u příležitosti vyhlášení hráče kola.

Jako první se vrátím k zápasu, který ti nominaci vynesl.

 Tak určitě. Zápas v Milíně byl jednostrannou záležitostí, i když jsme jako první inkasovali. Náš tým je natolik silný, že sem nepochyboval o tom, že zápas otočíme. Bohužel v zápase bylo pár vypjatých momentů, kterých se musíme vyvarovat.

 

Kde si se dozvěděl o své nominaci na hráče kola. A měl jsi nějakou kampaň pro své vítězství?

 O své nominaci, sem se dozvěděl z vašeho portálu, který pravidelně sleduji. Jedinou kampaň, kterou jsem měl, byla má přítelkyně. Byla moc hodná a hlasovala každou hodinu.

 

V sestavě kola jsi byl již podruhé. Těší tě tvůj úspěch?

 Úspěch mě samozřejmě velmi těší, ale každý kdo se věnuje nějakému kolektivnímu sportu tak ví, že se až tak nejedná o individuální ocenění, ale je to týmová práce.

 

Při zápasech nastupuješ v obraně. S jakým spoluhráčem z týmu se ti hraje nejlépe?

 S kým se mi hraje nejlépe? Tak to nejde říct jen jednoho hráče, cely tým táhneme za jeden provaz, ale kdybych měl někoho jmenovat z obrany tak je to samozřejmě můj starší brácha a pak můj spoluhráč ze stoperské dvojice Tomáš Dušek.

 

Váš tým má na jaře skvělou formu. Jaké cíle si v klubu kladete do budoucna.

 Cíle v sezóně máme jasně stanoveny a to je postup do Okresního přeboru. Uděláme pro to maximum. I když je Bohutín o tři body před námi tak to máme ve svých rukách a pevně věřím, že z postupu se budeme radovat my.

 

Sleduješ náš portál fotbalunas.cz?

  Váš portál sleduji pravidelně a přeji vám mnoho úspěchů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou