TIP EXPERTA - 22. kolo KP Vysočiny: Tomáš Kyzlink

0

22. kolo krajského přeboru natipoval fotbalový funkcionář s trenérskou minulostí především u mládežnických mužstev Tomáš Kyzlink. S příchodem trenéra Petra Kylíška do Moravských Budějovic se po více jak deseti letech vrátil k dospělým a ujal se role vedoucího mužstva. Loni na jaře společně vytáhli tým z jedenáctého místa podzimní tabulky na konečnou pátou příčku krajského přeboru. Zatím se jejich celku daří i v jarních odvetách další sezóny, když v šesti dosavadních zápasech nastřádal čtrnáct bodů

1.FC Jemnicko - SK Moravské Budějovice                                                 TIP:  1

Každá série jednou skončí, stejně tak špatná jako dobrá. Náš sobotní soupeř má kvalitu a navíc i výhodu domácího prostředí.

 

FK Bohemia Světlá nad Sázavou - TJ Slavoj Třešť                                    TIP:  1

Světlá je sice v tabulce domácích zápasů nejhorším týmem, ale zápas s nováčkem zvládne. A to i přes skutečnost, že Třešť v posledních dvou zápasech na hřištích soupeřů zvítězila.

 

SK BUWOL METAL Luka n. Jihl. - TJ Destrukce Jaroměřice n. Rok.         TIP:  2

Nad Jaroměřicemi už mnozí lámou hůl, já jim však v těžkém střetnutí věřím. Luka totiž svých dvacet bodů získala rovnoměrně doma i venku a hrát na vlastním pažitu pro ně není až tak silnou zbraní.

 

TJ Sokol Herálec - TATRAN Ždírec nad Doubravou                                  TIP:  0

Herálec před svým publikem ještě neprohrál a ztratil body jen za tři remízy. Ždírec naopak vévodí tabulce venkovních zápasů, když soupeřům uloupil už 24 bodů.

 

FC Chotěboř - FK Humpolec                                                                       TIP:   1

Forma fotbalistů Chotěboře stoupá a po středeční vysoké výhře nad Jemnickem porazí i dalšího konkurenta z popředí tabulky. Humpolci nechybí hráčská kvalita, ale zřejmě nemá postupové ambice.

 

FK Čáslavice-Sádek - TJ Sapeli Polná                                                         TIP: 1

Čáslavičtí dvakrát za sebou zvítězili a navíc v žádném jarním utkání nehráli vyloženě druhé housle. Sapeláci bodují především doma a na trávnících soupeřů nejsou až tak nepříjemným týmem. 

 

FC Slavoj Žirovnice - FC Spartak Velká Bíteš                                            TIP: 1

Slavoj na svém letišti sice vyloženě nedominuje, ale kde jinde má potřebné body k záchraně uhrát. Velká Bíteš se na jaře zatím trápí a myslím si, že tento zápas jí ještě z krize nevyvede.

 

SK Přibyslav - SK Huhtamaki Okříšky                                                        TIP: 0

Přibyslav potřebuje body pro definitivní vyplutí ze sestupových vod a na jejich hřišti čeká každého soka těžký zápas. Okříšky jsou však remízovým králem soutěže a tuto roli potvrdí i v Posázaví.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou