Zajímavostí minulého kola!

0

Přinášíme Vám zajímavosti z minulých kol krajských soutěží Královehradeckého kraje.

Nejrychlejší gól

O nejrychlejší gól víkendu se postaral hráč Slavie Hradec Králové B Michal Brázda, který otevřel skóre zápasu s Lípou již ve 2. minutě.

 

Nejvyšší výhra

Nejvyšší výhru kola si připsala rezerva Slavie Hradec Králové B, suvérénní lídr I.B třídy skupiny B, který vyhrál na hřišti Lípy 9:0.

 

Střelci víkendu

V tomto kole se našli čtyři hráči, kterým se podařilo nastřílet hattrick. David Novák z Bystřianu Kunčice, Šimon Derner z FC Slavia Hradec Králové B, Michael Schütz z FC Vrchlabí B a Vojtěch Ťokan z MFK Nové Město nad Metují. Poslední zmíněný jako jediný odcházel ze zápasu jako poražený, když jeho tým prohrál 4:3 z Náchodem.

 

Daniel Navrátil otevřel skóre v obou víkendových zápasech ve kterých nastoupil!

Mladý hráč Vrchlabí Daniel Navrátil otevřel skóre ve dvou zápasech. Prosadil se jak za A-tým v krajském přeboru proti Vysoké, tak za B-tým v I.B třídě skupiny A proti Kobylicím.

 

Obrat víkendu

Nejzajímavější zvrat utkání mohli vidět diváci v Rychnově nad Kněžnou, kam zajížděl Červený Kostelec. Rychnov v prvním poločase dominoval a po poločase vedl 2:0. Bohužel pro domácí Csaplárova past sklapla. Do 60. minuty to vypadlo, že si Rychnov zápas vzít nenchá. Potom ovšem hosté dvěma slepenými góly Matěje Jirouska a Lukáše Hlavy srovnali na 2:2. O tom, že tři body poputují do Červeného Kostelce rozhodl druhou brankou skvěle hrající Lukáš Hlava.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou