Pohár PKFS 3. kolo | Měcholupy jako kat celků z krajského přeboru? Dál jde více týmů z 1.A třídy než z krajského přeboru

0

3. kolo Poháru PKFS je dohrané. 14 dní se čekalo na dohrávku mezi Dynamem Horšovský Týn a Sokolem Radnice. Mezitím se vylosovaly i čtvrtfinálové dvojice. Kdo postoupil z třetího kola a na koho narazí ve čtvrtfinále?

V půlce února odšpuntovaly třetí kolo účastník krajského přeboru Vejprnice a Chrást, který hraje 1.B třídu. Šest zápasů se odehrálo na přelomu února a března, dohrávka Horšovského Týnu a Radnic se hrála až 15. března.

 

V galerii jsme pro vás připravili kompletní přehled výsledků 3. kola Poháru PKFS doplněné o ohlasy akterů těchto soubojů. Najdete zde i rozlosování 4. kola. Úřední termín těchto zápásů je 12. duben 2023.

 

O některých zápasech jsme vydali i samostatný článek:

TJ Měcholupy - TJ Holýšov

TJ Dynamo Horšovský Týn - TJ Sokol Radnice

TJ Sokol Černice - TJ Sušice

TJ Keramika Chlumčany - FK Tachov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou